Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Deee, lehet! Később az következik!
Nem lehetne inkább fentről leereszkedni?
Ilyen kis kihívásoktól megrettentek? Alig 100 méter magas a Badacsony bazaltsapkája!? Nem a Mount Everestre kell menni?! Túragatyát hozzatok magatokkal!
Majd lenn megisszuk azt felnézünk!
Nem ballagok fel a hegyre,főleg 35 fokban bőrgatyában. Nincs az a sör mennyiség amiért még egyszer fel csalsz oda
Előtte szólj! Várni foglak! És mindenkit aki jön!
Felballagunk a Badacsonyra pl!
Szia!Na belőttem a 70 est,kész a beállitás.4 litert eszik 100 km vegyes használat,város,vidék.Tök országutival kevesebb lesz,remélem.Majd bemérem ha hozzátok kiruccanunk.
Ne érts félre, nem lebeszéllek, csak óvatosan .vigyázva!
Mert tudom a magam sok éves tapasztalatából, milyen béna tudok lenni a fél év kihagyás után.
Kösz, piánóba nyomom, de hív a jó idő:)
Szép reggelt Neked is! Figyelj oda, nehogy bajt csinálj! Még nincs az az igazi motorozós idő! be vannak fagyva a reflexeid!
nem tudom , hogy hol lopja, de kimagyarázni ki tudja az biztos! Egy a lényeg: Ma reggel olyan madárcsicsergés volt, jön a tavasz ezerrel!
Ki készül ma két keréken mozogni? Mert én igen, sőt a tegnap megvan a szezonnyitó Nagy szervíz letudva, jöhet az egész szezon!
Szép jó reggelt zalai banda
Itt is süt Bár deres minden ,de ahogy nézem ma is jó idő lesz

Azért remélem hamar melegszik az idő ,bár a verebek még nem fúrnak a háztetőn.....de jön a jó idő

A Csibe megint lengeti?
Ha jó akkor jó! Süt , és a madarak üvöltöznek!
Azt mondta neki ugy is jó,
Megyek, és viszem a gumi árának az első felét! Ha ez jó az illetőnek.

Jól van...gyere
Most megyek....le döglök

Jóóóóóóóóóóócakát
OK! Majd olyan 2 hét múlva arrafelé megyek, és megnézlek!
Ha minden jól megy...abba rendelek telót. Találtam egy oldalt ahol van sok PGO alkatrész.
A dión csak sima rugos telók vannak gyárilag.
Mivel fog menni Andi akkor?
Itt egész nap csicseregtek. Szerintem érzik a tavaszt

Szar teleszkópok ezek...ennek a motornak csak ez a baja hogy elől nem olajos teleszkópok vannak. De el döntöttem.....a jövő 7végén kiveszem a PGO-ból a teleszkópokat és bele teszem a dióba Ahogy néztem még az elsőfék is stimmel
Ma mentem a PGO-val is,és ég és föld a különbség a két teleszkóp között.