Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pénteken!
No akkor porold ki a helyét, mert viszek egyet. Meg viszem a félliteres orvosságos üvegemet üresen! De ennek a szomjas háziszárnyasnak ne szólj, mert még odajön!
Pálinkásat Kendnek is 9cm magas 11hosszú és 7cm széles
Örülök hogy minden oké nálatok
Mi is meg vagyunk....
Inni ééééééén? Mikor nem? Naná hogy iszok én eleget
Pálinkásat! Te pogi! Ha hazaértél mérd meg mekkora a hely a robertben az akkunak : szélesség , mélység , magasság.
Hello!

Elég érdekes kérdéssel fordulok hozzátok. Nemrég szereztem be 600as fazeremet és még nem alakult ki a "környékbeli" motoros társaságom. Haverral már voltam túrázni, de ő kb 160-180 km-re lakik tőlem
Zalaegerszeg környékén vannak motoros csapatok, akikhez csatlakozhatnék?
Arrafelé szoktak nagyobb felvonulásokat szervezni? Pl haverom be szokott számolni a győri mikulás, és a nyuszis (húsvéti) felvonulásról is. Vannak nálatok ilyenek? Szívesen mennék
Jó reggeltet!
Pedig nagyon mondják a hideget és a havat.
Ma még lapítok, de holnap dolog lesz. Aztán még tanulgatni is kellene, mert nem lesz belőlem énekes koldus sem. A család, köszöni jól van, a lányom pesten van , majd hétvégén jön haza egy kis családlátogatásra. Nálatok is rendben van minden, iszol eleget? A folyadékháztartásra ügyelj ám.

Nem lesz hó....csak eső és felhő. Bár nem hiányzik egyik sem.
Mizu veled zsiványka? Család jól van?
Szia Te átok!

Miért nem szóltál előbb? Most meg rakhatom el a hólapátot.
Az nem az amit érzel.......nézd meg nem e maradt nyitva a hűtőgép ajtaja
Ne huhogj, mert átnevezünk bagolynak Nem kívánom az esőt és a hideget, de a hét második fele alighanem el lesz qrva.
Sziasztok!

Lesz bizony, itt már érezni az előszelét. Mármint hideg és hó.
Az előbb jöttem be az udvarról,itt is üvöltöttek a madarak, és sütött!
Nem lennék szomorú, ha a hideg nem jönne! De tudom amilyen a mi szerencsénk, még hó is lesz!
Az van...kettő is
Gyere csak....itt jó helyen leszel
Kurva jó idő volt ma.....
Lehet meglátogatlak. Hogy nehogy azt hidd, hogy az élet csupa móka és kacagás. Forrasztópákád van?
De jó...ez csak 4napos hét Pénteken nem dolgozunk
Majd jól le kezeljük a nyakunkat
Akkor nem fogunk zörögni!
Pálinka az van......
A pálinka az azért kell hogy tudjak mosatni, (a torkunkat ), de csakis a jó kenés mián!
Jövő szombaton átnézem! Pálinka legyen hozzá!
Majd ezt kendre hagyom.....én nem cellázgatok
A gyújtóelektronikát nehogy kinyírd vele!Annak nem lehet akármekkora!
A felesleges cellákat vedd ki. Biztos van közte hibás legyengült, ott a voltmérő, azokat szedd ki.