Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már csak kb. 30 centi víz hiányzik a Balatonból, hogy olyan magasan legyen mint a '70-es években. Most meglesz! Az aprókkal megnéztük a 4 folyót a Zalával együtt ömlik a víz bele!
Eddig hó, most ez a kurva eső
Faszom tele az ilyen idő járással.......
Tavaly ilyenkor már minimum egyszer végig toltam a fűnyírót az udvaron....sokkal jobb idő volt
Akkor jó! Megijedtem, hogy valami baj van, és azért nem vagy gépközelbe. Itt most is esik, de melegebb van mint délelőtt.
Szia.Nincs baj,kivéve hogy nem süt a nap.
Most készülünk az erdőbe tekeregni egy nagyot
Mi van Veletek? Valami baj van , hogy nem írsz?
Eltűntél mint az árányaura a cigánysoron! Havat hánysz?
Itt 12 fok volt 3 őrakor. de a locspocs miatt nem nagyon táncoltam a sárban. Most 6 fokot mutat a külső!
Te azért azt csak nekem megmondhatod , nem árulom el senkinek , nem valami füstös leányzó van a dologban?
Nem is volt itthon az Andi Az anyukáját látogatta meg ,én meg kint basztam a rezet
Jó idő volt ma is
Olvad már ott is a hó?
Még nincs de majd csinálok, hogy legyen! Nem tudtam mi lett veled, aztán mondom biztos Andi véletlenül rád ült és kiszenvedtél! Ha már fel se veszed?!
Látom kerestél telefonon. Kint voltam egész nap....tettem vettem mindenfélét és amikor be jöttem akkor látom hogy hívtál. Csak nincs valami gubanc?
Pedig megijedtünk roppant mód! Nekem a nagy ijedtségtől egy feles sem maradt az üvegemben!
Nem tüntem el.....olyan szerencsétek nincs. Csak hamar lefeküdtem mert a héten aludtam vagy 5 órát összesen.
Roppant gyanús!
Én is úgy hiszem, nagyon lapít.
Azt hittem, csinálsz egy nagy lukat, oszt jóvan!
Pogi nagyon csendben van! Lehet most issza a pálinkánkat!
Természetesen először majd próbálgatom, hogy hová is tegyem, mert ha kivágom a burkolatot azt már nem lehet visszacsinálni.
Ne kapkodd el!
Hát, öööö.... azt hiszem lesz olyan felület ahová be tudom illeszteni. Talán a gyújtáskapcsoló mellé is be tudom építeni.
Néztem 15 mA körüli a fogyasztása, nagyon jó!
Van olyan sík felület, ahová be tudod dolgozni?
Kipróbáltam, szép piros fénye van a számoknak.
Igen világít, a tetejét is leszigetelem vékony műanyag lappal és az alját is, hogy ne kapjon vizet esetlegesen.
Úgy nézem ez világít.
Jól néz ki, víz ellen alaposan szigeteld! Javaslom lakkal befújni a hátulját. De majd te megoldod.