Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 12V -al brobáltam ki,de abbol csak egy van. Van 18V-s kettő is.....majd bele rakom azt....Úgy sem tölti fel 18 voltra szerintem. Vagy tévedek?
Hány voltos az akku?
Rakd bele! Aztán, hol csavar-behajtasz, hol robogsz!

Bazmeg.....az akkus csavarbehajtó akksijával szépen indul a motor
Most próbáltam ki Na? hülye vagyok vagy hülye vagyok?
Sziasztok!

Tud valaki Cross motor szerelőt Zalaegerszegen? vagy környéken? FONTOS lenne!

előre is köszönöm.
http://forex.hu/webshop.html?p...akku, ami jól bírja a rázkódást

Annak idején a bányagépekbe ilyet vettek, és kb. negyede volt a meghibásodás a hagyományoshoz viszonyítva.
Egészségedre!
Pogiíííí! Előkerült ez a zilált tollazatú vén csirke !
Én is az előbb ittam egy kupica szilvát, de csakis fertőtlenítési céllal! És szomorúan konstatáltam, hogy eléggé a flaska alján található a "gyógyszer" szintje !
Jó reggelt!

Majdnem eltaláltad, olyan veresbort ittam az este, hogy angyalom galambom szeretem a bort.... Persze csak mértékkel, mert ittasan nem illendő szolgálatba menni, ugye?
Na csönd legyen ám, mert irgum-burgum lesz.

Tegnap is melóztam és mindjárt megyek megint esőfutamra.
Biztos nem kis mennyiséget fogyasztott az alkohol tartalmú italokból, és minden billentyűből hármat látva elég nehéz fórumozni!?
Helyes.....fő az egészség

A kopasznyakú megint merre kujtorog? Faszom se hiszi el hogy nem egyedűl van a mávnál mint mozdony vezető....
Nem akartam, mert ahogy kinéztem láttam, hogy esett az éjjel. Így aztán nem megyek motorral és ittam egy gyógypálinkát, persze csakis torok "fertőtlenítés" céljából!
Azt megfogja.....
Mi a helyzet nálad? A reggeli páleszt be vetted?
Nehogy a port se fogja meg?!
Nem tudom. De van 2mm-es és 3mm-es szivacsom itthon. Abból rakok bele,és ki próbálom.
Persze ha meg áll ez a qrva eső...
Gyári lehet az a szivacs? mert sokat nem szabadna neki fojtani! No meg a fogyasztástöbblet sem mindegy a sűrű szivaccsal.!
ezt én is így gondolom......
Tegnap ki vettem a nyanya motorjábol a légszűrő szivacsot,és ki próbáltam úgy. Na B+.....majdnem hanyatt baszott az a szaros robogó
Ma teszek bele egy nagyon vékonyat......a régi vastag és lefogja a légáramlást
Javaslom Neked a legnagyobb kapacitásút ami belefér, a mérethez viszonyítva..
Meg....mind a kettő

Bár amit a télen vettem az jó,de a nyanya gépébe is kellene egy.
Nem mondod? Megmurdelt a hitvány?
Neked nagyobb szerencséd van az akkuval mint nekünk
Azt hittem az idé az új akkut kell betennem! Rátettem a töltőt két napja, feltöltötte, és ma indítottam! Már előre féltem! Aztán MÁSODIK röffentésre elkezdett duruzsolni! Három éves az akkku, yuasa, és le a kalappal, semmi baj vele! Úgyhogy marad benne! Nem kell felsavaznom az újat!
Aztán meg majd ott porzok Neked!
Annyit amennyit én megiszom nem lesz nehéz összecsurgatni!