Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Marad valami...az üres üveg az biztos
Majd hozatok neked valami finomat
Jöjjön ki belőled! Maradjon valami jövő szombatra!
én szoljak?
éééééén?
bammeg.....meg ittam helyetted is....azaz a részedet
Most ittam B+! Nem tudtál előbb szólni?
Jóóóóóóóóóóóóó
estét
niggerek

Kér valaki egy felest?

Nagyon szépen köszönöm! az is jó lenne de "egyenlőre" utánfutó nélkül vagyok
Szia!

Kanizsán van azt tudom, de a használhatóság feltételeiről semmi információm nincsen. Oda biztos hogy utánfutón kellene hozni a motort. Egerszeg környékét nem ismerem.
Sziasztok!

Még "új" vagyok itt! azt szeretném kérdezni hogy Zalaegerszeg környékén van e Cross pálya? ha van akkor Cross motorral megközelíthető?

előre is köszi az infót!
Jah, tényleg. Begyújtani is azzal szoktam, annyit kapok.
Agyon keresed magad! El fog borítani a sok pénz!
Holnap semmi, holnapután déltől éjfélig, másnap megint déltől éjfélig.
Ez van!
Elküldtek egyszer munkára "Mátészálkára", és ott aludtunk a MÁV munkásszállón, az állomásépületben. Meg egy mozdonyvezető!
Szervusz!

Időnként hosszabb lélegzetvételűek a szolgálatok és az új munkatörvények sem a dolgozó embereknek kedveznek. 12 óra a két szolgálat között a pihenőidő, ami időnként arra elég, hogy a családot megnézze az ember és a kutyának köszönjön. Esetleg lelkileg és testileg felkészüljünk a következő bevetésre.
sajnos nincs bennem a kereskedővér! de majd beosztom!
Mikor elmész otthonról akkor van, hogy több napig is távol vagy , mozdonyvezetésileg?
Mert ritkán látunk!?
Tiszteletem!

Csak 1 kilót? Nem lesz az elég, nagyobb mennyiséget kell és akkor kereskedni is lehet vele.
Szia Pogi!

Egyetértek veled, ráadásul a tengeri malac nem is röfög. Igaz egy hangyányit kisebb az eredeti malackánál, de mit számít az. Legfeljebb megeszel vacsorára egy tucatot belőle.

A napokban kaptam egy monumentális defektet a hátsó gumiba. ! cm hosszú vasdarab állt bele a gumi oldalába, két helyen is átszúrva azt. Még szerencse, hogy habkönnyű testemmel, defektes kerékkel is haza tudtam motorozni, mert nem lett volna ínyemre 4 km-t tolni hazáig.
Látod , ez átgondolandó!
lehet hogy nekem is azt kellene ültetnem....és tengerit,meg tengeri malacot tartani
Má vettem egy kiló rizst minden esetre!
Itt is jó idő volt....bár a héten már nem mond napsütést. Jön az eső
Pedig azt hittem! Ma itt 14 fok volt fél 3-kor!

Nem vagyok én olyan szökős fajta...
POGIÍÍÍÍ! Megszöktél?