Szerintem felesleges vízpazarlás! egy hónap után már le is lehet dörgölni!
Új szivattyú, jól szív! A tetején szív ez ugye? Arra gondolok, hogy homokot nem tud felszívni?! Nem kellene egy lavor alá!?
Vén csibész.....
A bak az még oké lenne,de a csaj őzek már be vannak rakva......terhes nőt lelőni bűn!
Majd el jő az idő....és bográcsba kerül ő
bazmeg....még a végén költő leszek
Jól van e kend ezen a szép napon?
Mi tegnap át vettük az új szivattyút amit be is üzemeltünk A tököm tele van....mától megint fürdenem kell
Nem....ez még csak szellőcske Mármint ami ma volt(van).
Mondja a rossz időt,de remélem nem lesz megint káosz
Az őzek itt legelésznek megint a telken,már napok óta
Jocó nap alkalmából, EGÉSZSÉGETEKRE ! letettem az autót, és benyomattam egy "vadászmestert" eme jeles nap alkalmából .
Nem egy üveggel, hanem csak egy pofával!
Ilyen,mert tőle vettem
http://www.profiapro.hu/szersz...
Új szivattyú, jól szív! A tetején szív ez ugye? Arra gondolok, hogy homokot nem tud felszívni?! Nem kellene egy lavor alá!?
A bak az még oké lenne,de a csaj őzek már be vannak rakva......terhes nőt lelőni bűn!
Majd el jő az idő....és bográcsba kerül ő
bazmeg....még a végén költő leszek
Jól van e kend ezen a szép napon?
Mi tegnap át vettük az új szivattyút amit be is üzemeltünk A tököm tele van....mától megint fürdenem kell
Mondja a rossz időt,de remélem nem lesz megint káosz
Az őzek itt legelésznek megint a telken,már napok óta
Jön a jégkorszak.....fusson mindenki amerre lát
Azért van pici kerekem mert így egy levegővétellel fel tudom fújni az út szélén is
Na csak elfeledkeztem kendről. Isten éltesse sokáig, füle érjen bokáig! Névnapja alkalmából természetesen.
Nem egy üveggel, hanem csak egy pofával!
Akkor ez nem lesz jó neked, 130/70 12" . Miért van olyan kicsi kereked, jó ember?