Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Stihl olajat használok keverésre ez jóó cucc
Hajtómű, ékszíj, görgő és a legfontosabb 2 T -nél az olajadagoló rendben legyen!
Szia!

A neten a legolcsóbb vagy ha van ismerős vállalkozó akkor vele megveteted. De végül is nem nagy tétel, a városban megveszem a helyi akku királynál.
+ Akkumlátort hol lehet venni bele olcsón?
Féket megnézem,amúgy mire kell odafigyelnem ezeknél a gépeknél? nem volt még robogóm
Jövő héten beüzemelésre kerül a robogó, akkut kell vennem és remélem nem sok erőfeszítésbe kerül az első pöffenés. A hajtásláncot is meg kellene néznem mert megint ragad a berúgó, lehet sok a por odabent.
Dehogy is nem, az Úr a pokolban is Úr.
Üdvözlünk újra. Gratulálok a géphez, a másikkal mi lett?
Na persze. Hiszi a piszi. A hátsó féket nézd meg mert eléggé rá van már állítva a csavar. Legalább is a fotó alapján úgy néz ki.
Lecseréltem a Hondát
JoceeHunt is back...
Nem vagyok úr...(tudom a kérdést nem is hozzám intézted) DE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Rakás szar! Még a régiek...az ok,de az új ki adást ne vedd meg.
jó estét az úrnak
Keeway, F-act-robogórol valami véleményt tudnál mondani?
Remélem az eső nem fog esni! Már két hete készülnek a csöppek, hogy körbe járjuk a várost!
Mi is bringázunk egyet ma esete
Szombaton az unokákkal biciklizek Zalaegerszegen!
Szombaton lenne eddig még csak 2 ember jelentkezett a többiek gondolkodnak ,mi Keszthelyről indulnánk és egy teljes Balaton kört tennénk meg
És mi lenne az útvonal? Vagytok többen is? Én sajnos nem régóta kerültem a környékre, így nem nagy a baráti köröm...
Alig 96 m-t mentünk felfelé?! Megnehajjámá bele?!
Nem mászatod meg velem azt a hegyet megint.....inkább menjünk horgászni
Robogóval is lehet ?! Vagy gyertek ide aztán teszünk egy kört. Lesz látnivaló!
Én mennék...de robogóval? Az nsr már nincs meg.
Bárki jöhetne szombaton szeretnénk de ezzel a puha pöcs társasággal szervezni valamit lehet ez is elmarad mint a béremelés
Mikorra gondoltátok? És milyen résztvevőkkel?