Na hú bazmeg Elő kerültél jó barát Basszus....ma reggel szarni ment az első gumim Most cseréltem le,de sajna csak tömlős volt a másik robogón de hát ez van. Olyan lett a gumim mintha szál szakadásos lenne a futófelülete....10-12 cm hosszan. Olyan hosszúkás dudor lett rajta......és amikor most le vettem a felniről....a dudor meg maradt...kívül is és belül is
A fasz kivan....most vehetek egy garnitúra új gumit.
Szép estét neked is! No az biztos, hogy reggelente elég szellős a motor. Főleg, ha még orkán is társul hozzá!
Azt , hogy tanulj, nagyon helyeslem, nem azért van a fejed a nyakadon, hogy a nyakkendő fel ne csússzon!
Ne lázongjatok. Reggel csaknem lefagytam a motorról olyan hideg volt, ma ültem először rá amióta lecsendesedett az ítéletidő. Végig gályáztam, stílusosan motoros csizmában, mert néhol térdig érő hóban kellett caplatni. Ahhoz képest egészen jól helyrerázódott a közlekedés, ami kialakult a két nap alatt. Most egy hétig itthon vakarózok, lehet tanulok is ha lesz hozzá lelkierőm.
Na B+......amikor viharos szél tombol....esik a hó,akkor van áram,ma már kétszer el ment....és szélcsend van....nem esik semmi
Ebből mi a tanúlság A szél fujja ide az áramot
Majd ha megéred azt az időt amit én, akkor meglátod hogy mennyi az annyi! Most még könnyen beszélsz, (nincs összevarrva a szád) ne így legyen, de majd ez is változik , egye meg a rosseb!
Jó reggelt.......Na kend én ezért nem járok szaúnába......8 kávé után is a béka segge alatt van a vérnyomásom
Jól meg keménykedett az éjjel......Be kell fűtenem
Szép reggelt! Nem a csajozás hanem a szauna vette ki az energiámat . Bementem ötször ilyen 8-10 percekre és alaposan levitte a vérnyomásomat! Még most is álmos vagyok!
Á.....mentem egy kört a motorral Kurva hideg lett.....rendesen fagy
De most bepuszilom azt a pici pálinkát
Ha fel raktad a skype-t....pogi68hun néven vegyél fel partnernek....és fel hívlak
Pálinkásat! Kitettem a csomagot Keszthelyen ahol kérte,picit lassítottam, itt meg befűtöttem , és már duruzsol barátságosan!
Láttunk Keszthely előtt 180 magas hófalat az út mellett.
Milyen méret kell? Van egy gumim.