Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Pogi!

Milyen méret kell? Van egy gumim.
Egyébként esett egész nap!
Jóvanna! Lehet , hogy kínai Continentál!
Öreg volt a faszom az.....
Tavaly összel vettem a motort,elötte tett rá a srác új gumikat...Continentál elöl hátul...
Az nem kínai papi

Amúgy meg Szép jóóóóóóóóóóóóó estét neked
Szép estét Neked is! És milyet veszel? Raco nem jó?
Szerintem öreg volt, kínai, és elrepedt.
Na hú bazmeg Elő kerültél jó barát Basszus....ma reggel szarni ment az első gumim Most cseréltem le,de sajna csak tömlős volt a másik robogón de hát ez van. Olyan lett a gumim mintha szál szakadásos lenne a futófelülete....10-12 cm hosszan. Olyan hosszúkás dudor lett rajta......és amikor most le vettem a felniről....a dudor meg maradt...kívül is és belül is
A fasz kivan....most vehetek egy garnitúra új gumit.
Szép estét neked is! No az biztos, hogy reggelente elég szellős a motor. Főleg, ha még orkán is társul hozzá!
Azt , hogy tanulj, nagyon helyeslem, nem azért van a fejed a nyakadon, hogy a nyakkendő fel ne csússzon!
Jó estét!

Ne lázongjatok. Reggel csaknem lefagytam a motorról olyan hideg volt, ma ültem először rá amióta lecsendesedett az ítéletidő. Végig gályáztam, stílusosan motoros csizmában, mert néhol térdig érő hóban kellett caplatni. Ahhoz képest egészen jól helyrerázódott a közlekedés, ami kialakult a két nap alatt. Most egy hétig itthon vakarózok, lehet tanulok is ha lesz hozzá lelkierőm.
Kortya válogatja!
No hiszen......az egész nem volt egy korty......abból mit kellene be osztogatni?
Látom hiába intelek a mértékletességre!
Az is valami? én már az este be szippantottam azt a keveset
Nem az a katasztrófa! Hanem az, hogy ma reggel kicsavartam a "fütyülős " üvegből az utolsó cseppet!

Na B+......amikor viharos szél tombol....esik a hó,akkor van áram,ma már kétszer el ment....és szélcsend van....nem esik semmi
Ebből mi a tanúlság A szél fujja ide az áramot
Biztos tologatja! Roppant gyanús!
Lehet......El hiszem neked,majd ha megérem azt az időt kiderűl

A Kopasz nyakú megint merre tekereg?
Biztos most ássa ki a mozdonyt a hó alól
Majd ha megéred azt az időt amit én, akkor meglátod hogy mennyi az annyi! Most még könnyen beszélsz, (nincs összevarrva a szád) ne így legyen, de majd ez is változik , egye meg a rosseb!
Jó reggelt.......Na kend én ezért nem járok szaúnába......8 kávé után is a béka segge alatt van a vérnyomásom
Jól meg keménykedett az éjjel......Be kell fűtenem
Szép reggelt! Nem a csajozás hanem a szauna vette ki az energiámat . Bementem ötször ilyen 8-10 percekre és alaposan levitte a vérnyomásomat! Még most is álmos vagyok!
Oké
Csak nem csajozni voltál,hogy ki szívták az erődet?
Majd holnap délelőtt ha lelket vertem magamba!
Á.....mentem egy kört a motorral Kurva hideg lett.....rendesen fagy
De most bepuszilom azt a pici pálinkát
Ha fel raktad a skype-t....pogi68hun néven vegyél fel partnernek....és fel hívlak
Azt hittem éppen "el vagy foglalva " az említett dologgal!
Akkor szerencsésen megérkeztetek

Mé szivatsz?Amire le vettem a sisakot meg a kesztyűt.....le tetted a telefont.......
Pálinkásat! Kitettem a csomagot Keszthelyen ahol kérte,picit lassítottam, itt meg befűtöttem , és már duruzsol barátságosan!
Láttunk Keszthely előtt 180 magas hófalat az út mellett.