igen nyáron még azt akartam,de rájöttem hogy nem értek hozzá, és nem bírnám ezt...de jött ez a motor és teljesen odalettem érte persze nem születésemtől kezdve hanem mióta megjelentek az első fotókl róla (07.09.26)
csunya rs-es fiúk fújj de utálom őket. Amugymeg nagyon vágod milyen a yzf-r féke meg fütoműve mialatt elmentél vele a boltba. Utcán szinte minden futomű és fék jó, de pályán .....
Az rs-t utcára tervezték meg meg persze pályára.
Úgy beszélsz mintha születésedtől fogva R125-öt akartál vna venni.
Pedig rs-t akartál csak beparáztál mert pár embernek megragadt a motorja..............
Z3 grat a mocihoz, a többi pélóval szerintem ne foglalkozz, szerintem csak meg akarnak bizonyosodni, hogy még ők a királyok, mert megalázzák azokat akiknek kétszer gyengébb a motorja. Grat nekik is.
Én is jöhetnék a dumával, hogy az nsr 3-ban megy 110-et de leszarom, mert tudom, hogy teljesen más. Végre én is beláttam. Ez igaz volt. Nincs értelme hasonlítgatni....
A motorról rövid véleményem: A videón lévő r125 gondolom van kicsit butítva, meg hát a pilóta be se tudott bújni, bár nem volt nagy jelentősége....de nagyon jól motorozott a csávó.
A külalak nagyon szép, a hátsó lámpát meg egyenesen irigylem, nagyon szép. Ami viszont nem tetszik, az a hátsó rendszámtábla tartó....de az nagyon nem R6-on is az a borzadmány vagy, lerúgnám egyből.
A műszerfal meg komoly meg minden, de szerintem költségcsökkentés gyanánt lehetett volna analóg is. Mert így kicsit többet mond, mint ami..... és ezt nem bántásból mondom. Több ember is megjegyezte, hogy nem erre számított.
Béke!
alap hogy az rs kétszer erős,ezen nincs mit vitatkozni.ezért is nem értem mért jó ez hogy ide jön az arc és benyogi hogy 110nél lehagyta az r125ös kollégát
Csak azt sajnálhatod, hogy nem tanulsz meg szerelni. De legalább lesz időd motorozni
most hogy írtad nekem is rémlik valami olyan h Z3 RS125öt akart :)))
Úgy beszélsz mintha születésedtől fogva R125-öt akartál vna venni.
Pedig rs-t akartál csak beparáztál mert pár embernek megragadt a motorja..............
csak utcán használt, igen Belinkelted szinte az egyetlent, amit nem vennék meg
Én is jöhetnék a dumával, hogy az nsr 3-ban megy 110-et de leszarom, mert tudom, hogy teljesen más. Végre én is beláttam. Ez igaz volt. Nincs értelme hasonlítgatni....
A motorról rövid véleményem: A videón lévő r125 gondolom van kicsit butítva, meg hát a pilóta be se tudott bújni, bár nem volt nagy jelentősége....de nagyon jól motorozott a csávó.
A külalak nagyon szép, a hátsó lámpát meg egyenesen irigylem, nagyon szép. Ami viszont nem tetszik, az a hátsó rendszámtábla tartó....de az nagyon nem R6-on is az a borzadmány vagy, lerúgnám egyből.
A műszerfal meg komoly meg minden, de szerintem költségcsökkentés gyanánt lehetett volna analóg is. Mert így kicsit többet mond, mint ami..... és ezt nem bántásból mondom. Több ember is megjegyezte, hogy nem erre számított.
Béke!