én meg 18x vagyok nem kondizom,de lehuzodnak mert a TZR olyan tekintélyt parancsoló hogy inkább elengednek minthogy megtudják ki van a sisak alatt . . (hülyülök csak )
höhö én 192 vagyok nem kondizom csak dagadt vagyok, de nekem se szoltak be sokat :D söt még régen a 80-as volt annál is volt h lehuzodtak h menjekXD csak néha meg nem mentXD
holnap én moccom is kész és én se tudok tanulni, meg amugy most értem haza és kedvem sincs
hát ma hívtam a yamahásokat azt mondták holnap hozhatom el még tanulni se tudok annyira várom pedig holnap nem 1 tantárgyból dolgozat .....
cartmanxxx nem tom... karcag nincs 1 kicsit messze debrecentől?
ja, ha holnap tényleg elhozhatom teszek fel képeket meg videót is...
halika. csak egyszer huzattam ki eddig...és még egy darabig nem is fogom.csak kíváncsi voltam mennyit megy... hát 127 volt kb. 10.000res fordulaton... de még ment volna 12.000ig ugye ha nem lenne bejáratós és nem lenne benne a dupla katalizátor ... de majd lesz ez még jobbis amugy szépen, normálisan városba 70-80 körül megyek... aztmondta benn a szalonba a csávó hogy 1000 km-ig 5000-resig forgassam... na most nekem 80-nál 6000-ret pörög.... szall nem nagy a diferencia...ennyi külömbséget csak kibír már a motor még kb 400 km-ig
Jah és az a végesebesség...110-115? Óra szerint?
Csak kiváncsiság....
holnap én moccom is kész és én se tudok tanulni, meg amugy most értem haza és kedvem sincs
cartmanxxx nem tom... karcag nincs 1 kicsit messze debrecentől?
ja, ha holnap tényleg elhozhatom teszek fel képeket meg videót is...
éljen a rendeltetésszerű használat
jó mondjuk ez 4t, olyan nagy baja nem lesz, csak azért mégis, nem megérte volna kivárni?