Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem az , csak te is idejösz fikázni meg a CBRhez hasonlítgatni azt még a nevét se tudod leírni...
nekem 8300-nál most van a 3. lánc rajta
Jólévan na, nemkell egyszerre szétröhögni engemet, akkor yzf:D:D:D:D
ez YZF-R topik az ybr az kicsit másvilág, nemsok köze van az R125höz
looool .
Szevasztok! Na vki már volt szervízben az ybr jével? :) Most mégis, mennyit mehet ez a gépezet?
Hát köszi az infókat. Nemkell a motorod Amúgy az ára nem rossz. 450be szeritnem el is fogják vinni
óra szerint.AF1 SPvel lett "bemérve" ami egy ducatival lett bemérve szal... de igen óra szerint
Ilyet se hallottam még......nekem bírja az arrow-t a lánc, és tegnap lett meg a 13.ezredik km benne
Jah és az a végesebesség...110-115? Óra szerint?
sportkipufogó.megette a láncszettet.RS50eseken is kellett akiknek sportkipu került rá.(robman...)
Z3 megnéztem a hírdetésed. Fura volt nekem, hogy 8500km-nél cserélni kellett a láncot. Azt mért kellett?
Csak kiváncsiság....
amugy én nem tettem kamion félreálltak néhányan (jo persze nem egy BMW M3:D), azért mert cincogtattam mögöttük a kisvasat :D
én meg 18x vagyok nem kondizom,de lehuzodnak mert a TZR olyan tekintélyt parancsoló hogy inkább elengednek minthogy megtudják ki van a sisak alatt . . (hülyülök csak )
höhö én 192 vagyok nem kondizom csak dagadt vagyok, de nekem se szoltak be sokat :D söt még régen a 80-as volt annál is volt h lehuzodtak h menjekXD csak néha meg nem mentXD
holnap én moccom is kész és én se tudok tanulni, meg amugy most értem haza és kedvem sincs
az enyém hnap vizsgázik ha minden igaz...ha nem akkor pénteken...
Ismerős a szitu...lehet én is holnap hozom el és nekem is tanulni kéne...egész héten...de ha megjön akkor nem lesz belőle semmi.
ja hát az átlagnál kicsit magasabb 186cm magas vagyok meg járok kondizni aztán... de nem is szólnak be az autósok
hát ma hívtam a yamahásokat azt mondták holnap hozhatom el még tanulni se tudok annyira várom pedig holnap nem 1 tantárgyból dolgozat .....
cartmanxxx nem tom... karcag nincs 1 kicsit messze debrecentől?
ja, ha holnap tényleg elhozhatom teszek fel képeket meg videót is...
De félreértések elkerülése végett nekem semmi bajom a tulajokkal... sok sok balesetmentes kilómétert mindnenkinek, de nem csak r125ösöknek...
Amúgy meg nem is tetszik
ahhoz képest h 5000ig lehet forgatni, meg be kell járatni, azért látom te megküldted 10ezerrel.
éljen a rendeltetésszerű használat

jó mondjuk ez 4t, olyan nagy baja nem lesz, csak azért mégis, nem megérte volna kivárni?
halika. csak egyszer huzattam ki eddig...és még egy darabig nem is fogom.csak kíváncsi voltam mennyit megy... hát 127 volt kb. 10.000res fordulaton... de még ment volna 12.000ig ugye ha nem lenne bejáratós és nem lenne benne a dupla katalizátor ... de majd lesz ez még jobbis amugy szépen, normálisan városba 70-80 körül megyek... aztmondta benn a szalonba a csávó hogy 1000 km-ig 5000-resig forgassam... na most nekem 80-nál 6000-ret pörög.... szall nem nagy a diferencia...ennyi külömbséget csak kibír már a motor még kb 400 km-ig
Amugy lehet a jövő hónapba megkapom az új, r125ömet!
EMzoli. Hátte mit keversz a yamaha fórumban?