Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

laza91 mikor lesz motorod?
gurulhatnánk majd
csak madi illetve neki tök jó,meg grat neki de mi még várunk
Na mi a fene hogy ilyen kihalt a fórum, tán mindeki motorozik a zsír új r125-ösével?
vazze ez a gép ilyen "kicsi" vagy te vagy ilyen ormotlan nagy mint én? XD milyen magas vagy? :D
nem tudjátok MO-on mennyi van az r125-ből? debrecenben én leszek a 2.!
Nem baj az h amatőr vagy, senki se születik profinak, majd belejösz, am jó lett!
nincs mit, sry h amatör de ez az elsö képem, a második meg a DT forumba:D
több meg nincs:P
Hehe, köszi! Az enyémnek 1566!
tiednek mi a sorszáma?:D tudom nagyon OFF de berakok egy képet a te egyik SP-s képedet alakitottam át kicsit, most ismerkedek egy programmal aztán nem birok magammal:D csekkold, hátha tetszik
Hát a futómű már 40es mint az RSeken kicsit az idomzat meg belülről a blokk máshogy van el rendezve, illetve limitált példánmyszámban gyártották őket, sorszámozva vannak!
azt hittem minden AF-1 Futurka, de igazad van valahol olvastam h ezek kis eltérésekkel más nevet viselnek
ha itt tartunk, ez miben külömb egy Futurkánál?:P
Olyan nagyon nem.Városban nem közlekedek hülyegyerek módjára, kerülöm a feltűnést. Eddig megtettem vele 12000km-t és nem igazoltattak. De lassan kezdeni kell a motorral valamit mert 2011-től minden 50cm3-esre kell rendszám.
Nem Futura, Sport Pro!
nem parázol a rendszámnélküli futurka miatt?
A nagyi adatlapját nézd meg
Hát én ide adtam 1 pontot!
Töltsd ki baszod:
még nemjött rá de majd leesik neki egyszer
hát annyit biztos
Míííívan az adatlapommal?:D:D:D Tiédet mér néztem, demég mindig nemértem basszus, hogy miért mondod hogy adatlap lol:D
vÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ adatlap te jÓ Ég
Gondolom..:) Szerintem megy annyit simán, mint egy CBR..
hát jah de már azért várom hogy legyen benne egy kevés kilóméter és majd odacsavarhassam neki
aham, szóval akkor azért erős kisgép nem?
ez logikus minél jobban összekopnak a dolgok annál jobb lesz de elsőször őszintén megmondva azthittem nemis akar majd húzni 3000 alatt csak ha kiveszik a fojtást de tévedek bennehagyom 6.ba és 2000 től kezdem húzni anékül hogy leakarna fulladni( persze csak kisgáz húzok neki nem tövig csavarom oda)