ja egyébként meg havernak a TZR 50 nél 2006 os volt valami kábelt kelett elvágni ha jól emlékszem mert nem akart csak 80 ig mérni vagy valami ilyesmi volt neki ha jól emlékszem
Szóval akkor összegezve arra jutottunk, hogy eleinte szarul megy(jólvan hát neakarjuk már megölni szegény új 1milkás motorunkat..:D) de akkor minnél több km megy bele, annál jobban megy.. És járatósan mennyivel szoktál vele? Mekkora az utazója?
gyorsul fajinul első 300 400 km en még nemigen ment alacsonyfordulaton kicsit odahúztam neki és leakart fulladni de ahogy kopik egyre jobb lesz amúgy az 56 kilómat elég jól viszi 3000 3500 tól már nagyon jól húz fasza mély hangja van bukón keresztül végsebességet meg nemtom én nemnézem meg járatós motornál hogy mit bír 12000en
tőle se vennék motort nemtom lehet csak én ovatoskodom el ennyire a dolgot de én eleinte csak 3000 körül jártam vele aztán egyre jobban húztam olyan 700 km körül 4500 ig pörgettem mostmeg van benne 997 km kedden megy szervízbe aztán kilesznek véve a folytások de ennek elennnére nemfogom mostantól 8000ig fogatni még járatom olyan 2000 km ig kb tudom senkise járatná addig meg most lehet sokan hülyének néznek de ezvan
nem nehezen mind1.Írjatok amit akartok meg 125rr meg 1,5az ára meg 100 a vége sok hiteles forrás...akit meg érdekel baszik felvenni a a kapcsolatot azzal akinek van , csak osztja itt a hülyeségeit.Basszameg már, marha unalmasok vagytok
aztán még huz és váltasz hatodikba