Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor igyekezz, mert lassan elromlik az idő. Sztem jövő héten jöhetsz is.
most értem haza a motorozásból, úgyhogy ma már sztem nem megyek
Hűűű kiv lennék már rájuk, téll vmikor meg kellene lesni őket.. Nah majd egy közkori előtt leugrok és megnézem őket (persze ha az idő is engedi)
Na lesz ma is közkori 17:00tól - 20:00ig. Általában minden szombaton lesz. Sőt lesz mikor vasnap is. Majd bizti összefutunk, jövőhéttől sztem megyek én is.
Ez már méltó egy nap fotóra
nem ígértél valami olyasmit hogy eljössz megnézni a motoromat?
van kettő majdnem egyforma
persze hogy megyünk, csak azt kéne tudnom hogy mikor lesz
a Hujber Anita néni írt sms-t vagy 3 hete, hogy indul a korioktatás, de persze oda se jutottam még el... nem mindig tudok időben ellépni a munkahelyről, de ez a szombati időpont fasza lenne
Szia! Őő azt hiszem most hétvégén még nem lesz, majd csak jövőhéttől, de hnapra pontosan megtudom mondani. Jöttök, jöttök ?
Nikk nemtod holnap lesz közönségkori? és ha igen akkor mikor?
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy van valakinek van xenon izzó a motorjában? Ha van akkor írja le az illető legyen kedves h mennyibe volt a cucc kb. Aktuális lesz lassan az R125 és xenon bolond vagyok azért érdekel. :) Köszi a válaszokat előre is.
Rendben, szólok. Addig gondolkozz merre menjünk ha ok a szombat.
okés akkor majd szólj ááá büdipest kizárva 2 hete itt rohadok már haldoklom...
Őőő még a szombatomat nem tudom ,hogy alakul, de megbeszéljük. Merre szeretnél gurulni? Esetleg büdipest?
én szombatra gondoltam inkább, mert vasárnap már jövök vissza büdipestre
Hmmm, hát nos nemistudom Benne vagyok, mondjuk egy vasárnapban. Mit szólsz?
kéne valamerre gurulni a hétvégén szép idő lesz elvileg ráérsz?
Írtam, írtam, de nem vagy fent .. azt hiszem tudom miért
Jobban belegondolva ez logikus, de szerintem az én fékbetétem még nem kopott, viszont a fékfolyadék már a lower-nél van. Mind1 majd a szervizben tudják mit és mikor kell :)
egy szóval nem mondta, hogy az az egyetlen különbség
majd teszek fel róla videót a hét vége fele mert még nincs összerakva, az átalakítás meg egy közepes simson ára:-)
az szép :) és így hogy megy,illetve mennyi penz volt mindez? :D
enyémen henger hengerfej egygyűrűs dugó kipuff membrán nem gyári majd még gyújtás lendkerék kuplungkosár és vékony lánc lesz rajra még módosítva... utcán már nem is használom, jövőre szeretnék vele versenyezni
hehe,kössz az infot :) de eddig volt valami problemad vele? //nekem haverom 98as peldanya eszik 10et 100on :D jo,az meg a Rossi Replicas 34es karbis,tehat az megy is mint a diszno ,de etetni is kell :D
Gyárilag igaz elég gyenge viszont van alatta futómű..
Fogyasztás meg gyárilag elég vicces nekem 2 személlyel 100km/h utazóval 3.7liter volt és haverommal együtt 180kg vagyunk.Azóta ugyanez a művelet 15 literből se jönne ki:D
Szervizelés meg úgy működik hogy kidobod a szervízkönyvet és otthon csinálod és semmivel se több fenntartani mint egy r125! GYÁRILAG
mondom ezt úgy, hogy vezettem már yzf-r125öt is