Na lesz ma is közkori 17:00tól - 20:00ig. Általában minden szombaton lesz. Sőt lesz mikor vasnap is. Majd bizti összefutunk, jövőhéttől sztem megyek én is.
persze hogy megyünk, csak azt kéne tudnom hogy mikor lesz
a Hujber Anita néni írt sms-t vagy 3 hete, hogy indul a korioktatás, de persze oda se jutottam még el... nem mindig tudok időben ellépni a munkahelyről, de ez a szombati időpont fasza lenne
Azt szeretném kérdezni hogy van valakinek van xenon izzó a motorjában? Ha van akkor írja le az illető legyen kedves h mennyibe volt a cucc kb. Aktuális lesz lassan az R125 és xenon bolond vagyok azért érdekel. :) Köszi a válaszokat előre is.
Jobban belegondolva ez logikus, de szerintem az én fékbetétem még nem kopott, viszont a fékfolyadék már a lower-nél van. Mind1 majd a szervizben tudják mit és mikor kell :)
enyémen henger hengerfej egygyűrűs dugó kipuff membrán nem gyári majd még gyújtás lendkerék kuplungkosár és vékony lánc lesz rajra még módosítva... utcán már nem is használom, jövőre szeretnék vele versenyezni
hehe,kössz az infot :) de eddig volt valami problemad vele? //nekem haverom 98as peldanya eszik 10et 100on :D jo,az meg a Rossi Replicas 34es karbis,tehat az megy is mint a diszno ,de etetni is kell :D
Gyárilag igaz elég gyenge viszont van alatta futómű..
Fogyasztás meg gyárilag elég vicces nekem 2 személlyel 100km/h utazóval 3.7liter volt és haverommal együtt 180kg vagyunk.Azóta ugyanez a művelet 15 literből se jönne ki:D
Szervizelés meg úgy működik hogy kidobod a szervízkönyvet és otthon csinálod és semmivel se több fenntartani mint egy r125! GYÁRILAG
van kettő majdnem egyforma
a Hujber Anita néni írt sms-t vagy 3 hete, hogy indul a korioktatás, de persze oda se jutottam még el... nem mindig tudok időben ellépni a munkahelyről, de ez a szombati időpont fasza lenne
Azt szeretném kérdezni hogy van valakinek van xenon izzó a motorjában? Ha van akkor írja le az illető legyen kedves h mennyibe volt a cucc kb. Aktuális lesz lassan az R125 és xenon bolond vagyok azért érdekel. :) Köszi a válaszokat előre is.
Fogyasztás meg gyárilag elég vicces nekem 2 személlyel 100km/h utazóval 3.7liter volt és haverommal együtt 180kg vagyunk.Azóta ugyanez a művelet 15 literből se jönne ki:D
Szervizelés meg úgy működik hogy kidobod a szervízkönyvet és otthon csinálod és semmivel se több fenntartani mint egy r125! GYÁRILAG