Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden 125 4T-snek, komplexusa van, tapasztalat
jah mert az szar gumi és simsonra való érted?
én sem értettem kapásból, utánanézni meg lusta voltam h most akko a gumitípus vagy mimiatt sinyó.. segíccsé
csak nektek van ilyen kisebbségi komplexusotok..
hát itt sokan így képzelik
látom jól informált vagy:D
érdekes tegnap tették fel az okt 1-et és 1-2 óra alatt betelt a délelőtti csoport...
"Jövőre már az R6 osomra Conti RaceAttack et tehetek fel :D"
erre írtam hogy ne simsongumit vegyen az r6-ra hanem rávalóóót
r125=simson
rs125= rsv 1000 ugye ?
Na mi van kisgyerek? H. Ring?
fussál neki még egyszer és megérted
de az enyém eddig ment faszán4
a TZR 6ezer alatt nem megy.Én ha mentem vele általában 8-10között volt a mutató.Indulás meg csúsztatott kuplung+gáz
Sziasztok!Tudom h. nem ide tartozik de fontos,egy olyan problémám van a mocimmal Yamaha tzr 50(2006) hogy elsö,második fokozatban mintha lenne egy "lyuk" olyan 5-6 ezer környékén ahol megáll a fordulatszámmérő aztán kis idő múlva megint elindul de akkor is dadogva és nem igazán tudom mi lehet a baj vele!PL ma városban mentem ,mikor elindultam nem volt vele különösebb gond de az egyik lámpánál indultam volna el és egyszerűen 3-4 ezernél feljebb nem ment megpróbáltam ha elváltok hát ha jó lesz de a többiben is ezt csinálta!aztán megálltam vele 2-3 óra múlva beindítottam és akkor ment jól mondjuk 1,2 ben akkor is ezt csinálta!de érezni lehetett h. valami nincs rendben!A Shellnél tankolok mindig az olajra se sajnálom a pénzt nem tudom mi lehet a baj!ha valaki tud segítsen légyszíves,a véleményeket is várom !köszönöm szépen
eltévedtél, nekem nincs is simóm
r6-ra vegyél gumit ne simsonra :-)
Szia :) köszi hogy megírtad, én mindketőt cserélem, remélem jobban fog fekudni a pályán, kcisit bizonytalannak tünt erősebb bedöntéseknél a pilot sprty, amit eleve mások sem dícsertek :)
remélem Jövőre már az R6 osomra Conti RaceAttack et tehetek fel :D
Heló! Nekem hátul ContiTwist Sm-van. Meg vagyok vele elégedve, szerintem jobban tapad és kezelhetőbb mint a Pilot-al! Hamarabb felmelegszik. Egyéb tulajdonságot nem nagyon tudok róla mondani, de szerintem ennyi pont elég!
Sziasztok!
Cserélt már valaki guikat a motoron?
én jövőhéten megyek a 21000 es szervizbe a motorral, gumikat is cserélnem kell mert hátul igen slikkesre kopott.. és nem szeretném ha a rend őrei .. berendelnének KPM re.
Most rendeltem meg a ContiTwist Sport S Continental gumikat.. van e vaslakinek tapasztalata vele?
Udv.. mindenkinek!
engem nem engednek most....mondjuk nem gáz,úgysincs időm
két hét és megyek nagy A-ra, utána remélem minnél hamarabb meglesz a nagygép, nekem onnantól kezdődik a szezon, és úgy mint tavaly, december közepéig tart, amíg nem esik a hó addig lehet motorozni
szezont zárni? most kezdődik a legjobb motoros idő, 20-25 fok
az a baj hogy z3 lassan zárja a szezont,a jövőévit meg az érettségi miatt nem tudja még hogy fogja kivitelezni.
ok, köszi
Okés. Nem megyünk mostanság, de ha megyünk írunk az XT fórumba.
keszire kellett vinnem egy csomagot, ahol találkoztunk, onnan 10 percre lakok , ezért mondtam hogyha mentek Z3al Lepencézni akkor majd szóljatok nekem is