Sziasztok!Tudom h. nem ide tartozik de fontos,egy olyan problémám van a mocimmal Yamaha tzr 50(2006) hogy elsö,második fokozatban mintha lenne egy "lyuk" olyan 5-6 ezer környékén ahol megáll a fordulatszámmérő aztán kis idő múlva megint elindul de akkor is dadogva és nem igazán tudom mi lehet a baj vele!PL ma városban mentem ,mikor elindultam nem volt vele különösebb gond de az egyik lámpánál indultam volna el és egyszerűen 3-4 ezernél feljebb nem ment megpróbáltam ha elváltok hát ha jó lesz de a többiben is ezt csinálta!aztán megálltam vele 2-3 óra múlva beindítottam és akkor ment jól mondjuk 1,2 ben akkor is ezt csinálta!de érezni lehetett h. valami nincs rendben!A Shellnél tankolok mindig az olajra se sajnálom a pénzt nem tudom mi lehet a baj!ha valaki tud segítsen légyszíves,a véleményeket is várom !köszönöm szépen
Szia :) köszi hogy megírtad, én mindketőt cserélem, remélem jobban fog fekudni a pályán, kcisit bizonytalannak tünt erősebb bedöntéseknél a pilot sprty, amit eleve mások sem dícsertek :)
remélem Jövőre már az R6 osomra Conti RaceAttack et tehetek fel :D
Heló! Nekem hátul ContiTwist Sm-van. Meg vagyok vele elégedve, szerintem jobban tapad és kezelhetőbb mint a Pilot-al! Hamarabb felmelegszik. Egyéb tulajdonságot nem nagyon tudok róla mondani, de szerintem ennyi pont elég!
Sziasztok!
Cserélt már valaki guikat a motoron?
én jövőhéten megyek a 21000 es szervizbe a motorral, gumikat is cserélnem kell mert hátul igen slikkesre kopott.. és nem szeretném ha a rend őrei .. berendelnének KPM re.
Most rendeltem meg a ContiTwist Sport S Continental gumikat.. van e vaslakinek tapasztalata vele?
Udv.. mindenkinek!
két hét és megyek nagy A-ra, utána remélem minnél hamarabb meglesz a nagygép, nekem onnantól kezdődik a szezon, és úgy mint tavaly, december közepéig tart, amíg nem esik a hó addig lehet motorozni
keszire kellett vinnem egy csomagot, ahol találkoztunk, onnan 10 percre lakok , ezért mondtam hogyha mentek Z3al Lepencézni akkor majd szóljatok nekem is
érdekes tegnap tették fel az okt 1-et és 1-2 óra alatt betelt a délelőtti csoport...
erre írtam hogy ne simsongumit vegyen az r6-ra hanem rávalóóót
rs125= rsv 1000 ugye ?
remélem Jövőre már az R6 osomra Conti RaceAttack et tehetek fel :D
Cserélt már valaki guikat a motoron?
én jövőhéten megyek a 21000 es szervizbe a motorral, gumikat is cserélnem kell mert hátul igen slikkesre kopott.. és nem szeretném ha a rend őrei .. berendelnének KPM re.
Most rendeltem meg a ContiTwist Sport S Continental gumikat.. van e vaslakinek tapasztalata vele?
Udv.. mindenkinek!