Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak mondtad hogy idén májusi (vagy hooogy izé nem pontosan emlékszem) és akkor megkellett volna nekik csinálniuk mielőtt odaadják mindegy
egy utcára egy meg pályára, de szerintem ezt az idomokból is lehetne látni
mármint 2 egyforma?
vágom én azt de mért kell 2?
Az is rózsaszín lesz?
Zéé ,08'as , de ezt tudhatnád mert 09'-ben nem adtak ki ilyen színösszeállításban, enyje- benyjeeee . Viszont 09'ben lett forgalomba helyezve.
a 125-ösöd árábol 2 patent 600-as pályamotor kijön
most nem azé de te gyűjtöd a motorokat?Vagy a kuplungos gond után úgy gondoltad hogy jobb ha 2 van belőle?
azért jókor nekem már mikor kicserélték amúgy neked 2008as vagy 9es?
Sziasztok. Ma felhívtak a yamahától, hogy vigyem vissza a motort amiatt a benzines kütyü miatt, mert az én motorom is beleesik a lehetséges meghibásodásba. Tehát megrendelik , jövőhéten vihetem. Teljesen költségmentesen kicserélik.
undorító
CBR 125 reborn, alias gixer 125
Még nem, pedig mentem már 180-al is (csak nem r125-tel) Amúgy meg nem volt vicces
Skacok bűntettek már meg közületek valakit autopályán gyorshajtásért?
RS-ben a gyári a Ferodo Platinum. Utcára tökéletes. Gyorsan kopik, de a tárcsát nem bántja. Egyébként kb 5000 ft és 15 perc alatt kicseréltem első látásra. Szerintem felesleges vele spórolni. Olyan ez mint a gumi. Csak ezt sokkal könnyebb és olcsóbb cserélni.
Nekem a hátsó azért van jobban elkopva, mert sűrűn használom :) Az első elég erős, azt elég használnom rendes kemény fékezésnél, egyébként minden más esetben bőven elég a hátsó. Városban meg főleg, hisz a sok szar úton az első fékezéstől összeül az első villa és nem bírja úgy kirugózni a kátyúkat.
Azért örülök hogy nem csak én vezetek ilyen gazdaságosan :)
fene tudja :) Gyári
Naaa megyünk a hétvégén valamerre motorozni?
Na akkor varrok én erre gombot.Nekem az első fékbetéteimben 22.000km van és szintén félig kopott a hátsó az meg alig kopott.Szóval lényegében fékbetéteink állapota majdnem megegyezik.
Milyen fékbetéted van neked? Amúgy mióta kopik az első, inkább a hátsót használom + motorfék.
ja és a hátsó kopottabb mint az első..
kontrázok, az én fékbetéteimben 21.000km van és az első még csak félig kopott :D Még majdnem ugyanennyit elmegy. Erre varrjatok gombot :D
Nekem 17ezer van az elsőben, és még elmegy 2ezret, a hátsó meg még szinte új.
Hideg az olaj, jóhogy fullad, nem bírja a kuplungot megforgatni a blokk.