Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy van valami oka, hogy sisak nélkül nem vállalod a búrád? Nagyon bátor srác lehetsz, ha ilyen ügyesen be tudsz szólni az embereknek a fórumon! Már régebben is feltűnt, hogy te igazi alfa hím lehetsz. De ha akarsz tanulni valami élethez szükségeset, szerintem ne nagyon szólj be senkinek, úgy ha épp te voltál hülye. Most mondanám hogy azért, mert valaki jól megkeres személyesen és egyszer úgy istenigazából ad egy jó kis makarenkóit, de tudom hogy szélsebesen elfutnál mint a vinnyogó pincsikutya.
Mr Anonymus te is nagyon bátor vagy ma.
mire alapozod? szerintem jobb lenne ha ilyen beugatások után inkább egy picit csendben maradnál. Leégeted magad a kisebbségi komplexusoddal, aztán meg még neked áll feljebb? Ülj le kisfiam, egyes...
Mitettél csikánó?
nehogy betört orral szaladj anyucihoz
Még most is az.
én nem tudok olvasni, te meg szimplán hülye vagy
sose keverném őket.
bencce közgazdász kollega.
Bence RS meg egy olyan kis szarrágó, mint amilyen én voltam a gimiben :)
Tisztában vagyok vele. bencce-t kis "b"-vel írom. Azt meg leszarom hány c-vel írja melyik. :) MIndenki tudja kire gondoltam, mivel bencce már rég nem is írt ide.
tudom, biztos azert kever titeket
igen egy c vel írom én, a kétcés is szabó bence am:D
o nem bencce.
még egy ilyen, és gondatlanságból elkövetett vita szítás megalapozott gyanúja miatt kapsz a szádnak :)
tipikusan annak a példája, hogy gondolkodj mielőtt írsz.
Bencce a gumiról beszélt hehe Mekkora makk
kisebbségi komplexus és olvasni nem tudás rulez :)
MSNre gyere fel. Holnap kéne menni.
Gergő csörgess meg légyszi hamég megvan a számom mert nekem a tiéd etünt...És jó lenne tudni mikor megyünk.
6motorból 3 lezúdódott cseppet sajnos A gyári gumma tényleg fos
één nem.. nem hallottam..
vigyázni kell ezekkel a fránya kanyarokkal.. emlékszel már?:D
nee, mesélj
innen fórumról az első fórum talinál mikor a lány nagyot döntött:D
igen? csukták le a drága apumotorokat?
nekem a d209 előtt volt pirelli diabolo. pályán az is jó volt néha csúszkált de elment. viszont a d209 megváltás volt...
ami az r125ön van gyárilag az tényleg fos, ki is derült kakucson mert csúszkáltak ki az emberek
jah fasztudja nekem mikor elhoztam a motort elől egy utolsókat rúgó heidenau wings volt elől,. kagylósra kopva, hátul meg egy zsírúj continental avenue és ezzel is elég jókat mentem aki ismer tuggya. akko hogy van ez a gumnidolog? annyian sírnak hoyg így szarúgyszar..