Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kép nélkül nem segítünk!Nem engedi a forum szabályzata!
persze csak ha van valakinek képe, nem?
16évesen a koleszban a kis parasztlánykáknak mekkora királyság lett volna már villantani egy ilyen sportmotorkával
Jöhetnek a kérdések nyugodtan, itt mindig segítőkészek a fiúk
Gratula előre is Én meg megyek vissza a kollégiumba
kitartás mindenkinek!
Sziasztok Yamahások!
hamarosan énis közétek fogok tartozni, mivel 1hét és meglesz az yzf-rem! haddne mondjam alig birok megmaradni a bőrömben
valószínűleg lesz mjad pár kérdésem, addig is minden jót :)
Dorina
Téged nem tudom melyik azerbajdzsáni gólya hozott, de sajnálom, hogy amikor ide ledobtak M-o-ra útközbe nem lőtte le a retek gólyát az amerikai légierő....
Üdv. Megvan a rutin is még 1 városi van vissza
nekem anno a benzincsapnál dugult be ha sokat állt.Elkellett zárni,majd nyitni,azt annyi elég volt neki.
Szia Zsombor. Szeptemberi motorrevű. Tipp. Nekem jövőre esedékes komplett csere. Vagy Dunlop Roadsmart, vagy Michelen pilot 2 2 CT.
Ha még meglesz a gsr. Momey, money......
HI mindenki. Zoli ezt már énis írtam neki. Esetleg vmi dugulás?
Gyertya?
Amúgy meg Bence mondta, hogy az xar gumi, erre meg itt mindenki oltja a másikat. Ennek mi értelme van? Olvasni kéne inkább és nem egyből, hogy xar apriliás, yamahás meg egyebek.
Na most én is megkapom majd a magamét?
Hasonlót nekem is mondott osztálytársam, aztán mondtam neki, hogy fizikai kontaktusa akkor volt nővel, amikor az anyja megszülte. Azóta kussol a feje. :D
http://www.youtube.com/watch?v...

Kibaszott mééérés (thx to NIX)
hiába, én csak egy halandó vagyok tytmester
szinte előre tudtam hogy egy ovodás szintjén fogsz írni, nem baj te ennyit tudsz, ez van
pont ilyen hsz-t vártam tőled :)
jéézuss mi megy itt tyt te meg ahelyett, hogy ott ülsz a géped előtt csipszet zabálva mennél inkább futni két kört h szegény RS elbírjon mert ahogy elnézem nem 180cm/80kg..inkább fordítva
Mi folyik itt.....
Hallod a humorérzékeddel vmi probléma van...
Amúgy idegesítő kicsit amit művelsz! Ki a fasz mondta, hogy csak konkrétan a te igénytelen hozzászólásodra írtam? Használd már azt a golyó fejedet csúnya apriliás bácsi... Beszarok rajtad komolyan mondom!
cúnya apriliás bácik bántanak jujujujjj
vicc az amit te csinálsz b+
áruld már el ki ócsárolta kinek a gépét? tudod te ,egyáltalán miről is van szó? üdv
Mi van veletek srácok? Rátok esett a Rocky poszter? Mi ez az agresszivitás? Miért kell ezt csinálni?
Nem azért, hogy beleszóljak, de senkinek nincs itt olyan bitang gépe, hogy ócsárolhassa a másikét!
Vicc amit csináltok...
de rájöttem, azért vagy ilyen mert te "laza" vagy