Sziasztok Yamahások!
hamarosan énis közétek fogok tartozni, mivel 1hét és meglesz az yzf-rem! haddne mondjam alig birok megmaradni a bőrömben
valószínűleg lesz mjad pár kérdésem, addig is minden jót :)
Dorina
Téged nem tudom melyik azerbajdzsáni gólya hozott, de sajnálom, hogy amikor ide ledobtak M-o-ra útközbe nem lőtte le a retek gólyát az amerikai légierő....
Szia Zsombor. Szeptemberi motorrevű. Tipp. Nekem jövőre esedékes komplett csere. Vagy Dunlop Roadsmart, vagy Michelen pilot 2 2 CT.
Ha még meglesz a gsr. Momey, money......
Amúgy meg Bence mondta, hogy az xar gumi, erre meg itt mindenki oltja a másikat. Ennek mi értelme van? Olvasni kéne inkább és nem egyből, hogy xar apriliás, yamahás meg egyebek.
Na most én is megkapom majd a magamét?
Hasonlót nekem is mondott osztálytársam, aztán mondtam neki, hogy fizikai kontaktusa akkor volt nővel, amikor az anyja megszülte. Azóta kussol a feje. :D
jéézuss mi megy itt tyt te meg ahelyett, hogy ott ülsz a géped előtt csipszet zabálva mennél inkább futni két kört h szegény RS elbírjon mert ahogy elnézem nem 180cm/80kg..inkább fordítva
Hallod a humorérzékeddel vmi probléma van...
Amúgy idegesítő kicsit amit művelsz! Ki a fasz mondta, hogy csak konkrétan a te igénytelen hozzászólásodra írtam? Használd már azt a golyó fejedet csúnya apriliás bácsi... Beszarok rajtad komolyan mondom!
Mi van veletek srácok? Rátok esett a Rocky poszter? Mi ez az agresszivitás? Miért kell ezt csinálni?
Nem azért, hogy beleszóljak, de senkinek nincs itt olyan bitang gépe, hogy ócsárolhassa a másikét!
Vicc amit csináltok...
kitartás mindenkinek!
hamarosan énis közétek fogok tartozni, mivel 1hét és meglesz az yzf-rem! haddne mondjam alig birok megmaradni a bőrömben
valószínűleg lesz mjad pár kérdésem, addig is minden jót :)
Dorina
Ha még meglesz a gsr. Momey, money......
Gyertya?
Na most én is megkapom majd a magamét?
Kibaszott mééérés (thx to NIX)
Amúgy idegesítő kicsit amit művelsz! Ki a fasz mondta, hogy csak konkrétan a te igénytelen hozzászólásodra írtam? Használd már azt a golyó fejedet csúnya apriliás bácsi... Beszarok rajtad komolyan mondom!
Nem azért, hogy beleszóljak, de senkinek nincs itt olyan bitang gépe, hogy ócsárolhassa a másikét!
Vicc amit csináltok...