Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hinném, hogy a fordított teleszkóp az egyetlen dolog, amiben különböznek. üdv
amugy az Aprilianal meg az lenne kicsit gaz ,hogy tobb mint 1.3 milliot adtal volna erte es a gatyad is ramegy a benzinre,meg szervizre xD de a forditott teleszkop az tenyleg vonzo dolog :D :P
jah ez igy van,nekem is csak fekbetet csere kellett, es hoppa,tele van a fekfolyadek xD
Hello
Nem feltétlenül kell ám utántölteni a fékfolyadékot. Általában a fékbetét kopásának arányában csökken a szint fent a tartályban. Ha kerül bele majd új betét, a munkahengerbe visszatolják a dugattyúkat és a fékfolyadék szintje is helyreáll.
nem háborgok Nix majd írj rám ha leszel msn pls köszi
Nem szorítottak fegyvert a tarkóhoz, hogy csak Yamahát vehetsz. Nem értem mi a háborgás. Vettél volna Apriliát, lenne futóműved meg 30 lóerőd.
több mint egy millát kiadok 15paciért meg egy középfos futóműért,alap hogy nyalják ki.
Istenem Zééé bazdmeg. Elvárod, hogy kinyalják a seggedet is a Yamahások. Nyugi nem fognak üzenetet küldeni, meg hivogatni, hogy gyere be. Az általad olyan nagyra tartott Harmati se... a Volvot ne hozd ide, az egy más világ...
jaja, nagyon szép zöld szemem xdn..
Holnap reggel megyek városira...mostmár jólenne az a rohadt papir..
de most meg megyek murakereszturra, a zrinyí gárdával
BB ha motoroztok akkor csak óvatosan
amúgy 10,000ft egy olyan szar nem hiszem hogy fognak nekem külön rendelni...ráadásul így hogy nem is oda járok...Vártam hogy hívjanak hogy héé Zoli letelik garid ha nem jösz be szervizre...de nem hívtak...(A volvotól követet küldtek,dísz kísérettel,meg ajándék bombomnal ,hogy közölje ,hogy hamarosan lejár a műszaki, ezek meg felhívni is spúúrak)
hát hogy sanszos-e vagy sem az sok dologtól függ.Neked is szép szemed van?
csomószor jövök el elöttük de nincs gyomrom bemenni hozzájuk
Nekemis a low csiknál van...talán kicsit feljebb!
Dehát ha neked aztmondták hogy majd szervizben töltik akkor sanszos hogy nekemis ezt mondják...többiek hogy álnak vele? töltöttetek utána? vagy nemkellet?
Igen, kísérd el, a Citybe, csapjatok az asztalra, hogy Z3 lusta bemenni, és kérni egy kezelési útmutató...ilyen vízfejű bürökrata, kapitalista kurvaélet...
Megbeszéljük
Mitakarsz, tök jó fiúk, három és fél hónap után megjött a garanciás tükröm. Mostmár nem vagyok életveszélyes (annyira) a többi emberre
Kopó alkatrészeknél nincs garancia. Töltsd után. Nekem félig van a kupak szóval. De majd tavaszi "restartnál" úgyis fékbetét csere, majd utántöltök.
aszittem az r125 a ludas
áá már csak poénból is balhézni fogok a citysekkel ha hazajöttem hogy mi az hogy nekem még nem küldték ki a magyar használati útmutatót
A mi 1,4-es Astránk miatt kell aszfaltozni a 2/a-t. Gyűrte az aszfaltot, ha fater megnyomta neki....
jó hát rájuk nézel a két szép szemeddel...úgy könnyű.Következő szervizre kísérj már el pls
260nál?Azt hogy?Elfogy az erő max, de tiltás 260nál?250re szokták tenni.(vagy semennyire:D)Régen azért egyeztek meg 250be mert a gumik ennyit bírtak szöveg ment.
Kezelési útmutató: Műszaki Adatok: Ajánlott fékfolyadék: DOT 4
Szia!
Azt nem tudom , hogy milyen folyadék kell bele, de elvileg ez a szerviz dolga, hogy feltöltsék a tartályt. Nekem a lower-nél van, és most voltam vele a tank miatt szervizbe és azt mondta a szerelő ,hogy majd a 12ezresnél töltenek utána.
Üdv. : Niki