Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nektek is így kéne srácok:D
Ezdeköcsög
Lesz túra! Mondtam bazdmeg!
De valami olyasmit csicseregtek a madarak, hogy akinek 600rr-je van az nem jöhet! Gergő neked midvan? R125 és neked Marcs? cbr 125... Basszus akkor Fucky nem jöhet
Kiri akkor most lesz túra vagy nem lesz túra?
Megyek én is! 90-nél csak nem fogok fázni
Okés, nem bízok én már semmiben
Öhm, úgyérzed? Nyomja a bal bokád vagy mi ? Ne bízd el magad ..
Hehe, időzítsük már okt. 31-re, Niki tartozik nekem valamivel úgyérzem
Alap
Khm ki mondta hogy én megyek?
Nem tudom hova Túra:

1, Kiri
2, Marcs
3, Gergő
4, Niki
.
.
.
.
Akkor igyekezz...október van nemtudom feltűnt-e. Sokan úgyse jönnek majd el, mert jajhidegvan, úgyhogy legalább nem kell senkire várni
Tervezem, de nélkületek! Na jó nem ám
Ha lesz még jó idő akkor összehozunk vmit!
Ha jön Z3 akkor nem para...nála van GPS...ja meg automatikus keréknyomásbeállító berendezés. Amúgy Bp-n merrefelé vagy?
az biztos sátrat is hozzon vki
Azért jobb ha hoztok váltóruhát meg hidegélelmet...
jut eszembe Kiri azt csiripelték a madarak, hogy akarsz még 1 záró túrát mint tavaly vértesbe remélem összejön de ha lehet most NE tévedjünk el
hát én sem emlékszem rád jégpályáról Pedig tavaly is minden alkalommal mentem. Mind1 majd most ...
basszus én is sokat járok, de nem emlékszem rád onnan motor nélkül már meg sem ismerlek
Ahha van, minden évben szoktam menni. Jövőhét szombaton motorral megyek, ha gondoljátok mehetünk együtt
már van fehérváron közkori? pont ma beszéltük Kittivel hogy menni kéne már menjünk motorral jövőhéten ha jó idő lesz
Hellosziasztok, valaki hallott valamit hogy esetleg lesz-e új színű R125 és ha lesz mikor dobják piacra?
Thx
Szia , jövőhét szombaton megyek én is. A héten veszek új korit és le kell tesztelni. Akkor előtte elgurulok felétek és megcsodálom őket.
Pályaidomot még mindig tudunk csinálni.. ha kell vkinek szóljon