Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lottó szelvény kitöltve. Ha 5 öm lesz magadtól is rájössz. Na....... akkor szavamon foghatsz egy ilyen erejéig.
Pityu!Ha küldesz egy ilyen feketét igaziba,odaadom érte az R125öst!no?
ezeket a gépeket mi is kiprobáltuk kakucson a sajátjaink után...Jó kis nap volt
Ja ez ismerős nem is tudom ki mondta De igaza volt,már az autógyártás kezdetén lefektette a FŐFŐFŐ dogmát:D
Nesztek riderek.
tzr 50 r rep. Nagyon szerettük.
Meglehet nyugodni. Max. 15 ps lesz. Szerintem. A Ti jogsitok 11 kw ig szól. A rossi replicás kurva jó a superbikeban. Jobb mint a tzr 50 ben
huh bazz nagyon fasza lett, nem baj h nem világosabb a kék. viszont a matricákat felejtsd el. még a felnicsíkokat le kéne cserélni fehérre. akkor lenne teljesen kész. (szerintem)
szép

az én kis R-emben 20398km van, lassan hátsó gumi cserés
Fényezés első fázisa kipipálva!
Sziasztok!
olvastam irtátok szeptemberi superbike rossi replikás R125
hát jah jól néz ki a falamon a poszter:D
16 lettem, holnap rutin gyakorlás remélem hamar jogsi
széles utat mindenkinek
Na,mi is kipróbáltuk ezt az r125 feelinget,és aztkell hogy mondjam,kurvajóvolt így nagymotor után is!
de ne csak utcán a tikszart kerügessétek,használjátok arra amire való!
amúgy van benne valami :D
Én magyar mondásként így hallottam:

egy motor bármilyen színű lehet, ha az fekete.
nem rossz...de tudod mit mond a régi japán közmondás?

a motor/autó színe a fekete.
Nah hogy tetszik ?
Nah, ma megvolt a tankcsere, minden rendben volt. Hamar kicserélték :)
túrára se jöttél meg kakucsozni amúgy milyen doki vagy?
Szia Z3, nem volt nekem időm foglalkozni meg vitatkozni marhaságokon, nem zártam ki magam, itt voltam én csak nem volt kedvem hozzá szólni olyasmikhoz, hogy szapuljak egymás motorját hogy nekem ez a jo masnak az , szoval non témákhoz nem volt kedvem, amugy meg igenis hiányoztatok..
Te is Kari.
eléggé kizártad magad a társaságból
27én vasárnap gyertek kecsóringre pályázni!
Én már lassan 20 ezer be járok, majd lekapom én is :)

és hála a Jó istennek, a gép még mindig szépen muzsikál :)
a kép meg vasárnap készült.
Én megyek ha jó idő lesz Bár voltak motorozni most szombaton is és nem szóltak 24-es villamoson ültem mentem barátnőmhöz és látom h ott mennek...........
nincs kedvetek összehozni egy októberi citadellát közösen? már ha jó idő lenne? Október 3. (Csak egy ötelt felvetés)

písz