Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A HelloKitty-t nem te találtad fel jóóó?

Szombaton elég nagy tömeg osztotta volna a nézeteidet Pesten!

Remélem megérted ezt a kölcsönös szeretetet kettőnk közt!
Látom lopod az ötletem. Ennyit az emberi kreativitásrol...
te dógod ( viccelek ám)
dehogy,en meg par evet varok a cserevel ,es akkor is lehet h az uj 450es RMXZ lesz a valasztas :) igaz h az Suzuki,de hat na :P
mire kiadják te már 600ason fogsz ülni...amúgy meg,nem nem lesz annyi.Ez faszság.Akkor értelmét veszítené
amugy,ez a GSXR125 16.5 lovas lesz? :D mert ha az R , 15 lovas,akkor nehogy mar olyan feelingem legyen ,mintha egy CBR hagyna le mert ez kb ugy nez ki vastagsagra..
mostanában elbizonytalanodtam, ami a yamahát illeti...nem tudom.Kár hogy a BMWnek nincs ócsóé 600asa
Zoli a következő motorod.?
HI. SuperBike szeptemberi szám. Na van a bennelévő nagyposzteren? YAMAHA YZF - 125 R Rossi Replica.
Nagyon faxa
Nincsmit..
kösz még 1szer a méretet:D
Heló! Engem érdekelne, de csak: rózsaszín, helokittykel, a széleinél strasszköves berakással, és ha megoldható rózsaszínen világítson az egész egy alkonykapcsoló segítségével!
Rendszámtartó eladó r125-re bármilyen színben aluból.
A képen látható fix de csinálok állítható rendszámtartót is ami felfele és lefele hajlik.
kb 100gr

ár 2000ft/db
lámpát kaptam ponty:)
ha nem csíped a szervizt ahová viszed akkor jól tankold tele a gépet
Hát remélem nálam nem lesz gubanc :) Jövőhéten én is túlesek rajta... kiv leszek .
soha nem hiszem hogy fehér lesz Nem tudom még vagy 2010vége vagy 2011 eleje
Zoli! A jobb oldali kép ráadásul fenn van a képeid között. És mikor lesz meg a fazer 600 as fehérben?
Szia!Jó kis nap volt:)ezek nekem is megvannak:)
Helló Zoli. Ezt találtam.
Sziasztok!
Megjöttek koleszból jövőhéten 16 leszek, várom a telefont mikor mehetek vezetni
Amúgy Nix, én 2x mentem be a yamahához, mert elsőre mikor megjött ez a "cucc" akkor sérült volt mikor kibontották...szóval volt egy potya utam..:S de másodszora csak öszejött szóval ezen a cserén énis tulvagyok
hát no comment inkább...
én is említettem nekik tavasszal,de azt mondták hogy ezt csak valami hülye pletyka
öhmm áprilisi ... de nem is ez a lényeg.. szval harmatiéknál rákérdeztem akkor erre a problemre és mondták ,hogy ők nem tudnak róla...
én úgy tudtam suzy is pályára lett megcsinálva anno...mindegy