Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A miénk 260 nál tilt ....
Akkor ezentúl Harmatiékhoz hordom majd olajcserére
Üdv! ( ne röhögjetek ki) Hátsó fékfolyadékomban kevés van, milyen olajat kell bele önteni?
Egészségedre....ja azt hittem tüsszentettél. Ja igen, ott voltam, egy enyhe olajcserén. Mondták hogy a 12 ezres nagyszervíz lesz, szelephézag stb. Mondtam hogy oké, majd 12 ezernél Amúgy a Harmatihoz akartam menni, csak basztak felvenni a telefont, nekem meg sürgős volt...
citynél?
W12es BMW? 260ra letiltva?(inkább 250...) (csak kötekszem) Az enyém 120nál kiáll kerékre am gond nélkül
Jaja olajcserén voltam.
Sztem mondta is h találkoztatok azt hiszem szervízbe vitted az r125-t ha jól emlékszem..
Bátyáddal találkoztam múltkor Pesten, épp a robogóval volt :D Kéne valami gurulás. Persze szerpentinre. Valaki ötlet?
Hello Szabi Minden oké arrafelé ?
azért az a 10 liter kicsit erős nem gondolod? Nekem 150-es utazónál eszik 5,1-t
120nál is ha rárántod a gázt akkor is érzed h hirtelen elindul.

ne haragudj de a világtörténelemeben amelyeik autoval mész -10 el a végsebssségétől számítva és odarántasz neki sosem fog téged rángatni .
Esetlen egy W12 es bmw ami levan tiltva 260 as végre
Úristen mivan itt már megint.... akit érdekel, hogy hogy megy a motor, felmegy youtubera és megnéz egy két onboardot. Nem kell túlspirázni....
110nél kezdjél bele Te az előzésbe amikor jön szembe a nyerges... ezt Te se gondoltat komolyan, érezni hogy megindul? háát ha a biciklimet 30nál erősebben tekerem az is megindul...
120-125-ös utazó?110-120-nál simán bele lehet menni előzésekbe? Azért te sem vagy tisztában a dolgokkal...
nah akkor most szepen olvasdd el megegyszer hogy mit irtam..kurvara nem nezem le a motoromat,csak jo lenne ha minden reszt felfognal (pl a dicseretremeltot is) mert az egyetlen negativum amit kiemeltem az a teljesitmeny,de en egy szoval sem neztem le a motoromat..elobb tanulj meg olvasni es utana megerteni azt amit el is olvasom...
Ha neked ennyire nem jó h így megy a motorod, akkor add el és vegyél egy 20 éves 2T-t ahogy te mondtad

na nem beszólni akarok... csak kicsit felszaladt az agyvizem h így lenézed a motorod

azért nem olyan szar az...
legalábbis én kicsit sem bántam meg h nem 2T-t vettem!

Főleg úgy h 2,5öt megeszik ha csonkázom végig... de 120-125 között simán tudok utazgatni ami sztem bőven jó a 2,5 literes fogyasztáshoz.
2T nél meg 150el tud menni 10 literes fogyasztáshoz... hát én inkább lassabban de olcsóbban megyek

Hangjáról ne is beszéljünk

Én megvagyok elégedve a menetteljesítményével...
és még 110 km/h-nál simán bele lehet menni előzésekbe...
még 120nál is ha rárántod a gázt akkor is érzed h hirtelen elindul... nem úgy mint egy R1 az tény, de az más kérdés...

Jó mondjuk magasságom az nem túl nagy 174 cm.
súlyom 73kg

a 135 nem jött még ki az is tény, de 133 többször is kijött!
két személlyel 120nál többet még nem mentem, de az mehet utazónak
és azért arról még senki nem beszélt h városban ezerszer előnyösebb a 4T mint a 2T
mert nekünk folyamatosan adja le a nyomatékot, nem úgy mint 2Tnél bizonyos fordulatnál. Városban sztem ez sokat számít.
Fasza kis szalonállapotú motor...
hiányzik a karbija Basszus az enyémnek sincs meg a karbija, ez nagy probléma?Pedig én nem is estem
Bár a SzaBo -ból arra következtetek, hogy ez nem "Szabó" akar lenni, hanem vezeték-kereszt rövidítés "Szalai Bojtorján" :D
hirtelen nem értettem mivan
ha én lennék, szerinted a nevem az igazi vezetéknevem és a születési évszámom lenne? de viccnek nem rossz
nem,csak reménykedem hogy valaki csak viccből csinálja és nem komolyan írja ezeket
ez ugye nem olyan női megérzés féleség ? (vicc)
szerintem mar annak is orulnenk ha egyaltalan meg lehetne oldani valahogy a 150et,nemhogy 160at es kis fogyasztassal xDxD
amúgy Tyt!Te szórakozol?