Hát azért mondom mert az 1.150 000 forint nem kis pénz,és hogy tisztában legyenek vele azok akik erre szánják felhasználni. Mert én pl eddig nagyon kevés öszinte véleménnyel találkoztam,mindenki csak dícsérte.. szó se róla, a motor tényleg dícsérnivaló (váltó,futómü,dizájn, 4 szelep;befecskendezés) de azért ezt is meg kell említeni ,hogy nem dragekre való.. ;)
jah es a 135 se valami nagyon kivitelezheto mindig :D nekem eddig egyszer irt annyit es 2-3 km hosszu ut volt,illetve hatszel..illetve 2 R125ot lattam eddig,azaz ismerek,es egyik se viszi jobban 125-127nel.. szoval megy 135el,de ne ahhoz h vigye,ne nagyon legyel nehezebb 80 kilonal,es ne legyel nagyon magas :D:D
igy van,ha 4T akkor ezt valaszd :) pl a fogyasztas az nagy elony,de azert vigyazz,hogyha 110el mesz pl autouton,akkor ne nagyon probalkozz gyors elozesekbe :D illetve azzal is szamolj h jon majd par 20 eves 2T moci,es egy feltavot radver :D :D
Frankón lelakod azt a motort. Az enyémbe több mint 11 ezer van, sose sikerült még piros lámpát kigyújtanom. Pedig én is hajtom, és kapja ez is a tiltást. Javaslat, (hogy ne bazd szét a motort, bár én leszarom, valamiből a szerelőknek is meg kell élni... ) menj el a Yamahába, azt nézesd meg.
Gyerekek, 7950 km van a mocimban :D a minap arra lettem figyelmes ,hogy kb 2-3 km utan a mocin kigyullad a piros lampa :D ennek az elozmenye a par nappal ezelotti vadulas lehetett, ahol egy 50-60 km-et kb 10ezerig porgetve ment.. :D valami segitseg,vagy javaslat?
Jobbestéket! Látom mindenki Rambo-szart reggelizett (bocsi Rambo, ez nem célozgatás). De mostmár lenyugodtak az urak. Jóvolt fiúk, néha kell ez is. Feldobtátok a nap végét
yamaha yzf-r6r-t.Érteni fogják miről van szó:)