Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon egyszerű.Bemégy a szalonba és azt mondod hogy kérek egy
yamaha yzf-r6r-t.Érteni fogják miről van szó:)
kétszeméllyel,táskával,síkúton 128 a csúcs.Nálam.(120kg össz)
Vegyél mellé egy 540es BMW-t vonóhoroggal, azt tedd fel futóra...még kevesebb lesz a motor fogyasztása, de mehetsz vele 250el is.
Dobd ki egy repülőből 10 km magasból és a végén már 500al fog hasítani
135nél tilt.
mit lehetne vele kezdeni hogy a fogyasztása ne nagyon emelkedjen de mennyen kb egy 160-at?
Csak nem értem, hogy ki mondta, hogy dragra való?
Csak rákell nézni és látszik, hogy mire teremtették!
Megvolt :)
Hát azért mondom mert az 1.150 000 forint nem kis pénz,és hogy tisztában legyenek vele azok akik erre szánják felhasználni. Mert én pl eddig nagyon kevés öszinte véleménnyel találkoztam,mindenki csak dícsérte.. szó se róla, a motor tényleg dícsérnivaló (váltó,futómü,dizájn, 4 szelep;befecskendezés) de azért ezt is meg kell említeni ,hogy nem dragekre való.. ;)
Senki nem mondta, hogy a 135-öt 2 másodperc alatt eléri. Amúgy meg menjél motorozni, használd ki, hogy a "börtönőrök" elmentek nevelési értekezletre
Végre egy őszinte vélemény
jah es a 135 se valami nagyon kivitelezheto mindig :D nekem eddig egyszer irt annyit es 2-3 km hosszu ut volt,illetve hatszel..illetve 2 R125ot lattam eddig,azaz ismerek,es egyik se viszi jobban 125-127nel.. szoval megy 135el,de ne ahhoz h vigye,ne nagyon legyel nehezebb 80 kilonal,es ne legyel nagyon magas :D:D
igy van,ha 4T akkor ezt valaszd :) pl a fogyasztas az nagy elony,de azert vigyazz,hogyha 110el mesz pl autouton,akkor ne nagyon probalkozz gyors elozesekbe :D illetve azzal is szamolj h jon majd par 20 eves 2T moci,es egy feltavot radver :D :D
135nél tilt.
Ha 4t akarsz akkor ez a legjobb választás.Ennyi:)
Hello lassan nekem is meglesz az A1 jogsim és r125-öt akarok .
Mennyit mennek végre?
Ki hogy van megelégedve vele?
Válaszotokat előre is köszi.
Akkor gyullad ki, hogyha túlmelegszik a motor. Cserébe nincs hőfokmérő.
Mi nincs ezen a kis mocin. Amúgy mit figyel ahhoz, hogy kigyulladjon?
Azt hiszem nem volt megzúzva, legalábbis nem láttam.
...ha viszont román rendszáma van felejtős....
Ha meg van zúzva az oldala, és piros shox kabátot visel az illető, akkor vele futottam össze Mátrában...
Frankón lelakod azt a motort. Az enyémbe több mint 11 ezer van, sose sikerült még piros lámpát kigyújtanom. Pedig én is hajtom, és kapja ez is a tiltást. Javaslat, (hogy ne bazd szét a motort, bár én leszarom, valamiből a szerelőknek is meg kell élni... ) menj el a Yamahába, azt nézesd meg.
Hmm, Fehérváron Full Piros R125? Nézi a fórumot az illető
Már többször láttam a városban itt-ott.
Gyerekek, 7950 km van a mocimban :D a minap arra lettem figyelmes ,hogy kb 2-3 km utan a mocin kigyullad a piros lampa :D ennek az elozmenye a par nappal ezelotti vadulas lehetett, ahol egy 50-60 km-et kb 10ezerig porgetve ment.. :D valami segitseg,vagy javaslat?
Jobbestéket! Látom mindenki Rambo-szart reggelizett (bocsi Rambo, ez nem célozgatás). De mostmár lenyugodtak az urak. Jóvolt fiúk, néha kell ez is. Feldobtátok a nap végét