Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem fel 3 napja alig aludtam... fent volt nálam a Kitti
Fellőtték a pizsit?
Hallod, nekem ne ess. Sajnálom, dehát mostanában lottóznom kéne Jobbulást, nekem is volt részem hörghurutban, bár én poénnak vettem, mert a boltban mindíg a frászt hoztam a mamákra, ahogy köhögtem.
hallod neked ne essek ez nem vicces, már kaptam 2 hete sincs és most megint azokat a tüneteket produkálom....
Nézd a jó oldalát, nyolc hónap ebben a csodás városban,- Budapesten-, és tuti hogy hörghurutot kapsz a portól
Amúgy csak közlésként, a jégterasz már működik. Szóval lehet jönni.
kössz ezt feltétlen ki kellett írni
jahogyja, hát Pest az ilyen. De már csak röpke nyolc hónap és megint nyári szünet
nekem nincs bajom kelenföldel szeretek ott csak nem tudom hol tárolni a motorkám
na kösz amúgy nem büdös pest. jó hát kelenföld más...de pl a váci utcában elég kellemes illat van, főleg az éttermek környékén
őrült pestre gondoltam a gyengébb nem kedvéért én du gondoltam valamikor, de jó lenne ha a többiek sem aludnának még
Engem érdekelne a dolog. Attól függ, hova, mikor, hányra...
(és először úgy olvastam a legutolsó szót, hogy budi...hát, elég hangosan felröhögtem...)
heeey Nix mit csinálsz holnap? Kirááájdert is riadóztatni kellene és kilátó v vmi? 17 fokot mondanak az okosok persze más is csatlakozhat ha van kedvetek (jó tudom jókor találom ki de hát most értem haza büdiről )
Egyszer már leírtam, hogy van ez a jogsis dolog. Ha már volt jogsid, kérheted, hogy csináljanak ideiglenes jogsit, ez nem összekeverendő az igénylőlappal! Az ideiglenes jogsi ára emlékeim szerint 1800 Ft. Ha csináltattál ideigleneset, akkor asszem nem kapsz igénylőlapot vagy hogy is van. Persze érdemes megemlíteni, hogy sok helyen azt mondák, hogy ideiglenes jogsi nincs, mert sok munka azt is nekik beütni (nekem fél óra volt).
Konklúzió : Igénylőlappal NEM lehet vezetni, csak ideiglenes jogsival, amiért kicsengettél 1800-at!
(Nekem M-es jogsi után is csinált a csávó. )
Első jogosítványnál(ebbe az "M" kategória nem számít bele) az igénylőlappal nem vezethetsz, de például ha elhagyod a jogsit, vagy újat csináltatsz akkor már vezethetsz az igénylő lappal is! Szóval neked nem lehet azzal vezetni mivel ez elött nem volt jogsid!
aztmondták nincs ilyenhogy ideiglenes jogsi, megkérdeztem!
ezt a papirt kaptam ott bent a csaj aztmondta ezzel ne nagyon menjek várjam meg mig megjön, de az oktató akihez jártam aztmondta ezzel motorozhatok szóval ...:S
Ha kicsengettél az ideiglenes jogsiért 1800 Ft körüli összeget, akkor igen!
azé a falábammal eltalálom a fatököd szal vigyázz
falábaddal péntek 13.-án hóban? úristen
Volt itt a zsanett...jól megszopta...megbaszták rendesen érte.Ne vezess úgy:)
TZRrel kivártam...R125ttel kivártam...autóval hülye lettem volna:)Péntek 13.án este, hóba,előszőr de örültem a kutyafáját neki
Volt itt egy srác, aki kezdőjogsival vitt személyt, és eléggé megszopatták. mi lett a sztori vége?
Már benne vagy a rendszerben, van hivatalosan jogosítványod, csak a plasztik kártya nincs nálad.
eddig úgy van hogy megyünk, de majd még meglátom hogy mire odaérünk elfogy-e a kedvem