Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem!
Sziasztok!
Ma voltam okmányirodában, és csak 1 papirt kaptam a " vezetői engedély igénylése" névvel( ez egy fénymásolat rajta a képemmel adataimmal rávan irva hogy A1 stb..)
Ezzel motorozhatok?
Szia, lesz szombaton is meg vasárnap is. Én nem hiszem, hogy megyek korizni .. Ti mentek ?
haho
Arról van infód h lesz-e szombaton kori?
merci d’avance et bonne journée
Ezt majdnem jó topic-ba raktad
Helló, Gianelli Silencers sportdob , 27ezer Ft.
ha érdekel, írj,
email: bojtorbalint@freemail.hu
kép:
http://www.vatera.hu/gi
anelli_...
nem szabad túlzásba esni...8hónap korház de csak hogy legyen ideje gondolkodni.
kösz az együttérzést.nem is tudom mit reméljek,sajnos a magyar rendőrei nem hatékonyságukról hiresek....csak 2oldal és két hasidomom maradt belőle.ja én voltam túrázni....ha megvan az eltulajdonitó segitek neki rokkantnyugdijhoz jutni az biztos.
Sajnálom, pedig szép bringa. Remélem egyszer még újra motoroztok együtt. Kitartást.
Te voltál velünk túrázni igaz?Sajnálom nagyon Ha feltünik errefelé elkapom
Hogy rohadna ki a a bendője annak aki elvitte. Hát nem is tudom mit csinálnék ha velem történne ilyen.Sok erőt és türelmet kívánok és, hogy meglegyen a a motor a csávóval együtt.Ha megtalálod a csávót akkor az én nevemben is rúgd szájba!2x
sziasztok.segítségre lenne szükségem,Ma hajnalban ELLOPTÁK szeretett cbr125öm debrecenben a hid utcai Eon központ elől.Kérek mindenik aki hall róla,látja esetleg,vagy alkatrészei feltünnek a neten,vagy akárhol keressen fel.nem tömegdarab,festés előtt állt,alapozva volt fehérre,rendszámra UEB-787,fehér színű volt,hasidom és oldalidomok nélkül...felnije peremei polirozva voltak.kipufogón javításnyomok.FONTOS LENNE NAGYON!nem csak debrecenen tűnhet fel!előre is köszön midnenkinek.tel:(30)433-33-99 ;msn:joe.r@freemail.hu
rontod a biznict,emelj az áron:D
Majd visszatartom a röhögést
csááóóka !

Eladó a motorom ! Szigorúan csakis nagyobb kategóriára váltás miatt ! képek a galériába.
Motorról: 2008.05.08.-as, műszaki érvényesség: 2012.05.08, 15.000km van benne(garantált km), kifogástalan, hibátlan, karcmentes állapotban, sportkipufogóval(+gyári is), 70-80%os gyári gumikkal, uj fékbetétekkel Eladó! I.á.: 850.000HUF !
Itt is megtekinthető:
Eladó R125
Tel. szám: 30/213-23-02
Tel. szám: 30/9-450-896
Képek az adatlapon !
Csocsiii
R-edben (r 125ösödbeeen)
veled simán.Max ha röhögsz akkor telepatikus úton leengedem az Redben a guminyomást . vagy a jégkoridban
Van még időd. Mi lenne ha bőrcuccban mennél Vagy beszerzel valahonnan gyorsan egy amerikai focis felszerelést
menjetek a .... de légyszí ne bántsatok nagyon teljesítenem kell még a félévem valahogy
Ja és 4:1. Azért óvatosan a lökdösődést
Te Zé, gyere már te is korizni majd Jégteraszra. Fontos hogy gyere, be kell lőni aaaaaa.....lufiknak, -amiket osztogatnak- a pontos nyomását. Nem de most komolyan, nembaj ha nem tudsz korizni, én se
pont azért fog segíteni nekem mert a sötét oldalon áll majd csak skubizd
ááá Niki az én oldalamon áll a sötét oldalon
de persze majd jól fellöklek kedves Tamás Niki besegít úgyis
nem vagyok kompetens a témában de ha már lúd legyen kövér.

3:1