Sziasztok!
Ma voltam okmányirodában, és csak 1 papirt kaptam a " vezetői engedély igénylése" névvel( ez egy fénymásolat rajta a képemmel adataimmal rávan irva hogy A1 stb..)
Ezzel motorozhatok?
kösz az együttérzést.nem is tudom mit reméljek,sajnos a magyar rendőrei nem hatékonyságukról hiresek....csak 2oldal és két hasidomom maradt belőle.ja én voltam túrázni....ha megvan az eltulajdonitó segitek neki rokkantnyugdijhoz jutni az biztos.
Hogy rohadna ki a a bendője annak aki elvitte. Hát nem is tudom mit csinálnék ha velem történne ilyen.Sok erőt és türelmet kívánok és, hogy meglegyen a a motor a csávóval együtt.Ha megtalálod a csávót akkor az én nevemben is rúgd szájba!2x
sziasztok.segítségre lenne szükségem,Ma hajnalban ELLOPTÁK szeretett cbr125öm debrecenben a hid utcai Eon központ elől.Kérek mindenik aki hall róla,látja esetleg,vagy alkatrészei feltünnek a neten,vagy akárhol keressen fel.nem tömegdarab,festés előtt állt,alapozva volt fehérre,rendszámra UEB-787,fehér színű volt,hasidom és oldalidomok nélkül...felnije peremei polirozva voltak.kipufogón javításnyomok.FONTOS LENNE NAGYON!nem csak debrecenen tűnhet fel!előre is köszön midnenkinek.tel:(30)433-33-99 ;msn:joe.r@freemail.hu
Te Zé, gyere már te is korizni majd Jégteraszra. Fontos hogy gyere, be kell lőni aaaaaa.....lufiknak, -amiket osztogatnak- a pontos nyomását. Nem de most komolyan, nembaj ha nem tudsz korizni, én se
Ma voltam okmányirodában, és csak 1 papirt kaptam a " vezetői engedély igénylése" névvel( ez egy fénymásolat rajta a képemmel adataimmal rávan irva hogy A1 stb..)
Ezzel motorozhatok?
Arról van infód h lesz-e szombaton kori?
merci d’avance et bonne journée
ha érdekel, írj,
email: bojtorbalint@freemail.hu
kép:
http://www.vatera.hu/gi
anelli_...
Eladó a motorom ! Szigorúan csakis nagyobb kategóriára váltás miatt ! képek a galériába.
Motorról: 2008.05.08.-as, műszaki érvényesség: 2012.05.08, 15.000km van benne(garantált km), kifogástalan, hibátlan, karcmentes állapotban, sportkipufogóval(+gyári is), 70-80%os gyári gumikkal, uj fékbetétekkel Eladó! I.á.: 850.000HUF !
Itt is megtekinthető:
Eladó R125
Tel. szám: 30/213-23-02
Tel. szám: 30/9-450-896
Képek az adatlapon !
Csocsiii
3:1