Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem tudom...de a tárcsámba van vagy 1500kmXD
Amit a szervízben mondanak Szorozd kettővel...nekem azt mondta a csávó 6 ezresnél hogy 9 ezernél csere. Aha van még vagy 3 mm. Majd télen csere.
nekem 6000 utan nem volt xD
hat nem nagyon tehetek rola :P
Mert miért, nekem is alig van már az első fékbetéten cucc. 9500 km után.
már ne hari de else hiszem hogy ennyit szívsz azzal a géppel fékbetét,kuplung,azon minden kopikk vazz
nah,csak annyit csinaltam h a kuplungon allitottam kicsit es most egyenlore jo.. remenykedek h igyis marad xD
vidd be minél előbb szervízbe, mondd el mi a probléma, aztán majd ránéznek.De ne halogasd sztem.Ezért van a garancia...
Hello,nah,uj problemak merultek fel a mocival kapcsolatban :D tehat,begyullad,szepen dolgozik minden...Kuplungot behuz,bedobom 1be es lefullad..ezt megcsinalom meg 3szor es akkor utana mar nem fullad le.. mintha nem fogna a kuplung v nemtom..viszont aztan menet kozben semmi gond sincs vele..megallok,kikapcsolom..5 perc allas utan begyujtom,es akkor mar megint erezheto ez a ,,kuplunghiany" de nem annyira mert csak ugrik egyet a moci..illetve ilyenkor k*rva nagyot csattan a valto..de 15 perc allas utan megint olyan az egesz mintha nem lenne kuplungom..velemenyek?
UI: jah meg ma megtortent velem egy erdekes dolog..allok a hataron,es kigyulladt a piros ego ami altalaban csak a kulcs elforditasa utan gyulladt ki eddig..tehat mint ha felment volna a homerseklet..de utana erdekes,ahogy elindultam kikapcsolt..
Szia!Hívni akartalak túrázni
Meg amúgy is hogy mizu veled?
hívtál pár napja csak nem volt nálam a 30as miért kerestél?
Jaja azt észrevettem, de minket miért nem alakítottak át?:)Én Jody Foster szeretnék lenni Jóóók lettek a képek, észresevettem hogy ennyi fotó készült:)Én csak 3 nál pózoltam
Valaki unatkozott tegnap éjjel. Fotógalériában van első vagy második oldal.
Természetesen az eredeti kép lenne a legjobb De az hoool van?
Értem...
Helyes, okos és a legtehetségesebb színész:)David csak futkározik a tengerparton meg autót vezet:)Ehhez nem kell tehetség. Viszont nem tud eljátszani egy narkóst egy homokost, egy művészt egy gangstert, kalózt stb... soroljam?mint Johnny
Mert Johnny Depp az az mi?
David Hasselhof nem oly jó pasi...
Hol az eredeti kép?
De kedves vagy
Mi ez?Come on jump in my car? a Kékestetőn, khm...vagy életmentés?:)Inkább akkor már Johnny Depp...
hol a dunlop?
Érdekes. Ha nem te voltál akkor bocs. De amúgy leszarom, a második képen viszont röhögtem legalább