Hello,nah,uj problemak merultek fel a mocival kapcsolatban :D tehat,begyullad,szepen dolgozik minden...Kuplungot behuz,bedobom 1be es lefullad..ezt megcsinalom meg 3szor es akkor utana mar nem fullad le.. mintha nem fogna a kuplung v nemtom..viszont aztan menet kozben semmi gond sincs vele..megallok,kikapcsolom..5 perc allas utan begyujtom,es akkor mar megint erezheto ez a ,,kuplunghiany" de nem annyira mert csak ugrik egyet a moci..illetve ilyenkor k*rva nagyot csattan a valto..de 15 perc allas utan megint olyan az egesz mintha nem lenne kuplungom..velemenyek?
UI: jah meg ma megtortent velem egy erdekes dolog..allok a hataron,es kigyulladt a piros ego ami altalaban csak a kulcs elforditasa utan gyulladt ki eddig..tehat mint ha felment volna a homerseklet..de utana erdekes,ahogy elindultam kikapcsolt..
Jaja azt észrevettem, de minket miért nem alakítottak át?:)Én Jody Foster szeretnék lenni Jóóók lettek a képek, észresevettem hogy ennyi fotó készült:)Én csak 3 nál pózoltam
Helyes, okos és a legtehetségesebb színész:)David csak futkározik a tengerparton meg autót vezet:)Ehhez nem kell tehetség. Viszont nem tud eljátszani egy narkóst egy homokost, egy művészt egy gangstert, kalózt stb... soroljam?mint Johnny
UI: jah meg ma megtortent velem egy erdekes dolog..allok a hataron,es kigyulladt a piros ego ami altalaban csak a kulcs elforditasa utan gyulladt ki eddig..tehat mint ha felment volna a homerseklet..de utana erdekes,ahogy elindultam kikapcsolt..
Meg amúgy is hogy mizu veled?