Majd csak utánnad kedves Tyt! Ha te megcsinálod én is....Hidd el, most olyanba szólsz bele, amiről nem vagy teljesen tájékozott...ha annyira nagyon beszitálna a kormányom, lehet nem élvezném, de nem csapkod ütközőtől ütközőig, az a kis mozgás pedig amit néha egy egy NAGYOBB úthibánál megenged magának szerintem tűrhető. Az, hogy a többieknek mennyire "szitál" a kormány, azt nem tudom. De nekem elvétve csinálja, és egy idő után már nem lep meg....erről ennyit...
Tyt minden motor tud olyan helyzetbe kerülni, hogy szitál. Megjegyzem, az ütközéstől-ütközésig az durva lehet, de egykis kormánymozgás még nem olyan vésszes.
Az, hogy neked még nem volt ilyen, egyrészt mázli, másrészt pech, mert ha lesz, jól meg fogsz ilyedni :D
szereld le a féket, az még nagyobb adrenalin. A legjobb, ha hozzá még direkt kiakasztod a gázt is, a gumikat meg felfújod 5 barra, az még milyen adrenalin. Ennél nagyobb faszságot még nem hallottam, hogy valaki élvezze a kormányszitálást. Na majd ha ez miatt esel arcra, nem fogod élvezni. Én a helyetekben nem hagynám annyiban, bár lehet csak engem zavar ha szar a mocim kezelhetősége.
Na mind1, te tudod, én biztos nem használnám így..
Az én ETZ-m is szitál 100 fölött
Lehet h nekem is kéne egy kormánylengéscsillapító
Az, hogy neked még nem volt ilyen, egyrészt mázli, másrészt pech, mert ha lesz, jól meg fogsz ilyedni :D
Te jössz 13.-án kakucsra?
Na mind1, te tudod, én biztos nem használnám így..
Sztem elég délutántól estig. Nem?