Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor hétfőn jön vki?Én azon filózom hogy nem megyek fel a pályára,elég volt a múltheti...
Eladó egy YZF-R125 gyári rendszámtartó, ha valakit érdekel szóljon
hát MZ 125 hallatán nem egy ilyen állapotú gép ugrik be,gratula,nagyon szép
hmm köszi sracok. nekem meg az tetszene ha RS blokk lenne a kis Yamiba. ütős lenne:D
Lol, pedig Yamaha Dokinak ment. Sorry, mondjuk az RS se csúnya, de az az ETZ...überkirály
ezt kinek írtad ? mert előzmény rám megy de sztem nem rám gondoltál
Bazzeg, kurvaszép a motorod. Grat hozzá, nagyon faszán néz ki.
kib@szott szép az ETZ-d
Hali
Az én ETZ-m is szitál 100 fölött
Lehet h nekem is kéne egy kormánylengéscsillapító
ja hozzálehet szokni hogy figyelni kell az úthibára,meg számítani kell rá
Majd csak utánnad kedves Tyt! Ha te megcsinálod én is....Hidd el, most olyanba szólsz bele, amiről nem vagy teljesen tájékozott...ha annyira nagyon beszitálna a kormányom, lehet nem élvezném, de nem csapkod ütközőtől ütközőig, az a kis mozgás pedig amit néha egy egy NAGYOBB úthibánál megenged magának szerintem tűrhető. Az, hogy a többieknek mennyire "szitál" a kormány, azt nem tudom. De nekem elvétve csinálja, és egy idő után már nem lep meg....erről ennyit...
Tyt minden motor tud olyan helyzetbe kerülni, hogy szitál. Megjegyzem, az ütközéstől-ütközésig az durva lehet, de egykis kormánymozgás még nem olyan vésszes.
Az, hogy neked még nem volt ilyen, egyrészt mázli, másrészt pech, mert ha lesz, jól meg fogsz ilyedni :D
Tyt
Te jössz 13.-án kakucsra?
Tyt hidd el minket is zavar de nem tudunk mit csinálni az egész vázat nem fogják kicserélni 5-6panasz miatt
szereld le a féket, az még nagyobb adrenalin. A legjobb, ha hozzá még direkt kiakasztod a gázt is, a gumikat meg felfújod 5 barra, az még milyen adrenalin. Ennél nagyobb faszságot még nem hallottam, hogy valaki élvezze a kormányszitálást. Na majd ha ez miatt esel arcra, nem fogod élvezni. Én a helyetekben nem hagynám annyiban, bár lehet csak engem zavar ha szar a mocim kezelhetősége.
Na mind1, te tudod, én biztos nem használnám így..
8ra otthon leszel
18 óra az az "este"
az, hogy estig az mit takar?Hány óra?Csak mert én 180km-re vagyok kakucstól, időben haza szeretnék indulni.
Na hogy tetszik? ez sül ki ha egy Yamaha tulajdonos unatkozik este 10 körül
admire......
délutántól estig kéne sztem is:)
Tényleg, hogy lesz, reggeltől esti vagy mi?
Sztem elég délutántól estig. Nem?
Ja igen. Már csak pár nap...
nem sajna.viszont hétfőn kakucs
Holnap DObogókő? Vagy Csobánka? Ráérsz?