egy időt...szal időt...meg látom elég zavaros,tagolatlan lett ez a HSZ,nézzétek el,elfáradtam picit.Amúgy a pályán 70kmre evett 2,3litert azaz 3,3liter/100,volt a pályán a fogyasztása.
Na voltunk kakucson,nem lehetett csak délelött menni ezért befizettük egésznapra 8kor kezdtünk ketten voltunk a pályán dingo barátommal,aztán jöttek a Talmácsi Motorsportos R125ösök is.140kört szaladtam,ennyi elég volt,egy időt nemigazán mértem mert csak úgy körözgettem,a fékhez nem nyúltam csak a lejövetelnél szal...de jó volt,kellemes A lényeg hogy ép motorral megúsztuk mind a ketten Majré persze maradt,baloldalt egész kevés,jobboldalt olyan félcenti de maaajd eltűnik...
Ha nem állatkodsz, nem cikázol, hanem betartod a szabályokat, és próbálsz nem kitűnni, akkor békén fognak hagyni. Én vezettem sima vizsgalappal is, okmányirodás papírral is, de tényleg nem ugyanaz, mint mikor igazi jogsid van. Én ésszel mentem, és nem állítottak meg. Meg főleg itt a környéken motoroztam, ahol ismertem már azokat a helyeket, ahol szoktak állni. Meg mostmár elnézik a rendőrök. De ahogy gondolod...
Hello, tegnapi citadellas moka tenyleg nagyon komoly volt. Mini r125 talalkozoval... :D Szentendrere fagyizni? :D:D:D na majd legkozelebb.. Sztem holnap este nyolcutan kicsivel megyek en is a nyugatihoz, akkor ha eltudod hozni őket az szuper lenne.
Hell! Én hónap 10-én igényeltem, és 23.-án mentem érte. Bp. III.ker. Szóval két hét, de kérj ideiglenes jogsit, vagy ha gondolod tokmányirodás papírral addig.
Pálinkás jóreggelt! Kurva jó volt tegnap a Citadella. Volt egy kis R125 találkozó is, Damon is feljött. Damon szólj ha jössz ki Nyugatiba, és akkor viszem a szelepsapkákat. Kár, hogy korán leléptél, utánna kimentünk Szentendrére fagyizni :D És tegnap meglett a 2400. km is. Haladunk haladunk....
inkább kivárom azt a 2 hetet
O
tt rendeltem.
Hol vetted az állítható alu rendszámtartót?
de még rákérdez majd.......
Okmányirodában kell igényelni?
thx
(10munkanap)