Hát srácok beszarok.. ez a mai nap.. történetemet leírtam ami olyan 2-3 ig tartott .. de persze hogy ilyen egyszerűen nem érhet véget a nap.. szóval hazaérek modnom lemosom a gépet.. erre észreveszem hoyg olyan furcsa valami rajta.. hááát persze nincs meg a rendszámtáblám mondom a jó kurva anyád hol az istenbe hagytam el.. ok.. irány a rendőrség bejelenteni de onnan átküldtek a tokmányiropdába.. ott meg kaptam zsír új rendszámot és forgalmit 10650 FT fejében. szal most van egy kurva jó csili vili uniós rendszámom ami 2 hét múlva úgyis tiszta olaj lesz Ha valaki megtalálja az UBP-465 ös régi rendszámom az szóljon már lécci .. thx
Akkor mégse basztunk rá Viszont Dobogókőn jó volt, mert nem csúszott sehol, autók is alig voltak, rendőrök sehol, szóval jóóó volt. Sztem jobb mint a Kakucsring :D
bazzeg most értem haza.. nem basztatok rá hanem én basztam rá faszom.. leérek.. kérdezem a faszit hoyg tegnapi drift után milyen a pálya.. azt mondja full tiszta ment a seprűs kocsi és levan takarítva.. nah mondom fasza kifizetem e a 4000et bemegyek. van 1 supermotos és 2 yamaha r125 de ilyen oktatómotorok. odamegyek az oktatósráchoz mondja hogy ésszel menjek mert a pálya nagyon csúszik.. nah mondom geci jó kibasztam 4000et.. felmentem és kurva jó volt olyan 40kmhval a kanyarban, de amint megpróbáltam zúzósabb köröket menni elkezdett csúszkálni a gép.. nah mondom ezzel még haza is kell mennem szal visszavettem a tempóból és egerésztem ott.. de pár kanyarban szó szerint homok volt a pályán mintha egy marékkal odaszórtam volna.. vagy 2-3al .. szóval asszem a következő az kecsóring lesz, kakucs az csak akkor ha előtte nem volt legalább 2 hétig eső és drift sem...
De már dörög az ég!