Igen, az elsővel nincs gondom, de nekem a hátulja nagyon csúszott a pilotal, lehet hogy a vezetési technikám nem volt megfelelő ahoz a gumihoz, de a lényeg hogy ezzel sokkal biztosabbnak érzem a kanyarodást.
Kicsit nagy a tévedés! Elismerte a City, hogy nem töltötték fel teljesen az olajat, nem elég nagy körültekintéssel végezték a szervízt, legalábbis a Harmati ezt mondta! Én 6ezrenként hordtam és a Harmati is azt mondta hogy 6ezrenként vigyem! Ja és garanciába csinálták meg a mocit, szóval akkor mégse száll el a garancia!
szia,nálunk egész jó volt aztán elkezdett szakadni Szerintem menjünk inkább egy hét múlva ahogy beszéltük,nem szeretnék elázni,meg így semmi értelme nem lenne
Milyen szép idő? Olyan eső esik, hogy lassan kenuznom kell, hogyha ki akarok menni az utcára. Kenut kell venni kajakra...remélem hétfőn nem kell kenuzni Kakucson. oké este MSN
mikor mentem a motorért mondták h nincsen magyar leírás hozzá, csak a német. hát nem álltam le velük vitázni, hogy márpedig én addig nem viszem el a motort (amire 3 hónapot vártam), ameddig nem lesz magyar leírás...
Mindenről KÖTELEZŐ magyar könyvet/leírást adni. Amúgy ha valakinek van angol, akkor az erről szóló részt beírhatná, mert már kíváncsi vagyok rá. :D Németül nem tudok... :$
http://www.kepesmotor.hu/brand...
Mikor elhoztuk a motort nemvolt ott a fószer.... egy öregasszony adta át.. azt mondta h szerviznél adják a könyvet... mondom jólvan
szerviznél meg lebasz h nem hoztam a könyvet
utána felírta h kell majd egy könyv .. de még mindig nincs szal fasza