Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÉN
Kik jönnek júl.28-án Kakucsra? Írják fel magukat:

1.)
2.)
3.)....
Szia Pityu!

Pont tegnap voltam felétek. Belvárosban motoroztunk páran. Ebből 2fiú volt és 4 csaj De nem nagyon vannak meg a telefonszámok .... gecis LG párat mindig töröl Majd gurulhatunk valamikor. Tegnap a Bp. sport arénánál még a gixer mellett kubica is megállt egy 350z-vel túráztattuk a gépeket és mutatta hogy meg vmit mondott de nem értettem. Nagy arc
felkerült az arrow rendszer a gépre:P
Helló Kistunig. Gratula a géphez. Megyünk egyet vmikor?
Köszi megkaptam
küldtem mail-t.
THX
Keddenként edzenek a Talmácsi Motorsportos fiúk a Kakucsringen, nekik az R125-ön Bódis van. Egyszer menj ki és hallgasd meg.
Hol hallgathatnám meg az R125-öst Bodis dobbal? érdekelne , kösz
Hát lehet hogy végsebessége egy kicsivel kevesebb lesz, viszont sokkal jobban ki fogja pörgetni a sebességeket, jobban gyosul stb. Én nem teszek rá egyenlőre, hagyom gyárin.
jah azt tudom,nekem is van egy ilyen Raptor,Bodis szeruseg,csak itt Szerbiaban csinaljak,es hat eddig sok motoros kerdezte h milyen dob ez,meg h ezzel ez az a 125os aminek a legjobb hangja van :D:D de az eggyel kisebb lanckerekkel nem lesz kisebb vegsebesseg?
Hát az biztos, hogy kibaszott szép hangja lesz. Egyszer hallotuk innen páran fórumról, milyen hangja van Bódissal...nagyon állat. Simán megéri...
Teljesitményt érezhetőt nem ad tegyél előre 1foggal kisseb lánckereket azt ok a hang a lényeg hogy az autósok hallják hogy jössz.
de ezekkel lehet kapni teljesitmenyt is? :D
esetleg tel. számot tudok.. : /
1ik ismerősöm nem olyan régen csináltatott, tőle elkérem majd.
Megköszönném illetve netcimet ha tudsz az nagyon ok lenne
ha a bendorf érdekel esetleg tel.számot tudok szerezni.
Köszi keresem
bendorf dob 20-25 körül
bodis rendszer 100 .. az mondjuk elég sok érte szerintem : )
kössz szépen :)
Sziasztok .kellene egy kis segítség egy barátom szeretne a lányának a yamaha r125re valami sportdobot .tapasztalatok árak és beszerezhetőség érdekelne. köszi
én innen rendeltem plexit: link

20.000
érdekelne ,hogy a Yamahás üléstakaró illetve magasított plexi mennyibe fáj,ha vki tudja esetleg?