Pont tegnap voltam felétek. Belvárosban motoroztunk páran. Ebből 2fiú volt és 4 csaj De nem nagyon vannak meg a telefonszámok .... gecis LG párat mindig töröl Majd gurulhatunk valamikor. Tegnap a Bp. sport arénánál még a gixer mellett kubica is megállt egy 350z-vel túráztattuk a gépeket és mutatta hogy meg vmit mondott de nem értettem. Nagy arc
Hát lehet hogy végsebessége egy kicsivel kevesebb lesz, viszont sokkal jobban ki fogja pörgetni a sebességeket, jobban gyosul stb. Én nem teszek rá egyenlőre, hagyom gyárin.
jah azt tudom,nekem is van egy ilyen Raptor,Bodis szeruseg,csak itt Szerbiaban csinaljak,es hat eddig sok motoros kerdezte h milyen dob ez,meg h ezzel ez az a 125os aminek a legjobb hangja van :D:D de az eggyel kisebb lanckerekkel nem lesz kisebb vegsebesseg?
Sziasztok .kellene egy kis segítség egy barátom szeretne a lányának a yamaha r125re valami sportdobot .tapasztalatok árak és beszerezhetőség érdekelne. köszi
1.)
2.)
3.)....
Pont tegnap voltam felétek. Belvárosban motoroztunk páran. Ebből 2fiú volt és 4 csaj De nem nagyon vannak meg a telefonszámok .... gecis LG párat mindig töröl Majd gurulhatunk valamikor. Tegnap a Bp. sport arénánál még a gixer mellett kubica is megállt egy 350z-vel túráztattuk a gépeket és mutatta hogy meg vmit mondott de nem értettem. Nagy arc
1ik ismerősöm nem olyan régen csináltatott, tőle elkérem majd.
bodis rendszer 100 .. az mondjuk elég sok érte szerintem : )
20.000