Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most h mondod de lehet nem ártana egy kosmodisket beszerezni
vigyél plusz szivacsot
Balaton tőlünk 360km-re van! elég lesz
Értem, a fórum július 13.-án Kakucsringen találkozik, senki ne felejste el!
nekem is német nyelvű van, lefordítattam és én is megkérdeztem a yamahásokat ők is ugyanazt mondták... 3ezer olajcsere 6ezer szervíz
nekem a legtöbb egy nap 540km volt jól esett no
picikét messze van 210 km... de július közepén megyünk Balatonra motorral én és a barátnőm( ő CBR 125 -tel) ha azt túlélem akkor lehet szó kakucsról
én németnyelvűt kaptam...fogtam azt elhoztam mert ne madtak magyart.Meg megkérdeztem a Harmatisokat
Értem. Azért köszi a választ Kakucsra nem jössz?
szó sincs vitáról!
kérdeztél, én pedig válaszoltam!
Mindegy, ne nyissunk vitát, Harmatiékat megkérdezem, ha ők is 3000-et mondanak, akkor viszem úgy.
figyelj, nem akarok okoskodni, de nem hiába van ez odaírva. nem 8általánost végzett emberkék találják ezeket ki.
ja igen!
ha jól tudom ivancsaghost 6ezrenként hordta szervizre a motort, szerelők pedig azt mondták h azért nem volt olaj a motorba mert nem cserélték ki merthogy elfelejtették, magyarul a moci megkajálta. szóval ez a 10000enként meg mit tudom én ... hagyjuk már.. de ha mindenki egy vadi új blokkra hajt hajrá ! én maradok a szervízkönyv által előírtaknál.
Ja gumikalapáccsal volt. Bebaszott volna ha fémkalapáccsal csinálták volna...
Akkor ha hatezrenként van KÖTELEZŐ szervíz, akkor a háromezres szervíz ilyen "ajánlott"? Vagy mi a pöcsöm? Nembaj, Harmatiékat megkérdezem, és mostmár oda lesz hordva a motor. Nekem ne ütögessék kalapáccsal az idomot, és csúsztassák össze az indexet, ha végeztek, ne kelljen visszafordulnom......
3 ezrenként olajat cserélnek, 6ezrenként pedig a kötelező szervizt csinálják meg, nekem ez van leírva! lehet neked valamilyen limitált szériás kézikönyved van amit csak te kaptál meg,mi pedig a selejtet
nem a tiéddel van baj hanem a Citysekével nagyon utálom őket,bocsi mindig felbasz ha meghallom a 3000res intervallumos olajcserét.
Öregem, az olvasási képességeimet ne firtassuk, nagyon jól megy, kösz, hogy aggódsz....áh inkább nem is baszom fel magam....
no meg a könyv is azt írja.6000-12000-18000
nem ugrik,ne legyetek már birkák...Harmatiba is azt mondták hogy 6000renként kell...na ha valakik ők tudják...
olvasni tudni kéne...A könyvbe az van hogy 3000renként rákell nézni az olajszintre...ennyi.Jah és nem azokhoz a fasszopó gecikhez kell hordani hanem normális szervízbe,ami yamahánál=harmati.(legalábbis BPn)
16ezer van már az enyémben eddig mindig vittem 3ezrenként. sajnos muszáj mert ha nem viszem a garancia ugrik...sztem is hülyeség de ezt írják elő az okosok...
Azért nem 10ezer, mert 6ezer km után már nem teljesen jó olaj jön le a motorból, de azért 3ezer km akkora pazarlás, hogy hihetetlen.
Szerintem is oltári faszság. Nem érdekel, a hatezresre viszem, meg a többire, hatezrenként. Háromezrenként olajcsere "mert hogy ezekbe kevés van..."
lol 3000km:D
enyémbe 7-8000km-enként cserélek ez pedig 2t:D sztem tiedbe 10000km lenne az intervallum de még ez is felesleges