ja igen!
ha jól tudom ivancsaghost 6ezrenként hordta szervizre a motort, szerelők pedig azt mondták h azért nem volt olaj a motorba mert nem cserélték ki merthogy elfelejtették, magyarul a moci megkajálta. szóval ez a 10000enként meg mit tudom én ... hagyjuk már.. de ha mindenki egy vadi új blokkra hajt hajrá ! én maradok a szervízkönyv által előírtaknál.
Akkor ha hatezrenként van KÖTELEZŐ szervíz, akkor a háromezres szervíz ilyen "ajánlott"? Vagy mi a pöcsöm? Nembaj, Harmatiékat megkérdezem, és mostmár oda lesz hordva a motor. Nekem ne ütögessék kalapáccsal az idomot, és csúsztassák össze az indexet, ha végeztek, ne kelljen visszafordulnom......
3 ezrenként olajat cserélnek, 6ezrenként pedig a kötelező szervizt csinálják meg, nekem ez van leírva! lehet neked valamilyen limitált szériás kézikönyved van amit csak te kaptál meg,mi pedig a selejtet
olvasni tudni kéne...A könyvbe az van hogy 3000renként rákell nézni az olajszintre...ennyi.Jah és nem azokhoz a fasszopó gecikhez kell hordani hanem normális szervízbe,ami yamahánál=harmati.(legalábbis BPn)
16ezer van már az enyémben eddig mindig vittem 3ezrenként. sajnos muszáj mert ha nem viszem a garancia ugrik...sztem is hülyeség de ezt írják elő az okosok...
kérdeztél, én pedig válaszoltam!
ha jól tudom ivancsaghost 6ezrenként hordta szervizre a motort, szerelők pedig azt mondták h azért nem volt olaj a motorba mert nem cserélték ki merthogy elfelejtették, magyarul a moci megkajálta. szóval ez a 10000enként meg mit tudom én ... hagyjuk már.. de ha mindenki egy vadi új blokkra hajt hajrá ! én maradok a szervízkönyv által előírtaknál.
enyémbe 7-8000km-enként cserélek ez pedig 2t:D sztem tiedbe 10000km lenne az intervallum de még ez is felesleges