Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát jártam arra, de nem álltam meg a Westendnél. Nem láttál velem egy 900-as CBR-t?
Szia!
Te jártál a West End-nél tegnap?
Mert láttam egy kék R 125-öt kétszer is....
én már jöttem haza békéscsabáról úgy hogy 110alatt nemigen mentünk.(csak a falvakban).nopara,bírja:)
Amúgy 4T, szóval nem hiszem hogy nagyon baja lenne. De sztem a 8-9 ezer környékét bírja. 9 ezernél adja le a maximumális nyomatékot, szóval azt a tartományt szereti, akkor húz. De nem tudom, én még csak 2200 kmet mentem ezzel a motorral.
Erre nem én vagyok a legmegfelelőbb ember. Kérdezd Ivancsa ghost riderjét. Ő szokott 110-120-as utazót menni:D
Aha. Hát 1-2 videóban láttam hogy 100-nál 7-8 ezret pörög. Nem sok neki az egy kicsit? (Mert 10-nél már piros.)
ne aggódj majd fedezlek legalább tudok mit mondani a srácoknak mért kullogok hátúl (nem béna vagyok,csak megigértem )
A lánc áttételről fogalmam sincs, gyári...Utazó sebesség? Hát 90-től 110-120-ig jó. Fogyasztás? Hát nekem összejött járatósan 2,25 liter (nem huzattam, max egyszer egyszer 8-ig) de mikor már jártam vele rendesen (na ott már kapta azért) akkor nekem eddig a max 2,7-2,8 liter/100 km. Remélem valamit tudtam segíteni.
Hi.
Azt szeretném kérdezni hogy a mocinak mekkora az utazósebessége(lánc áttétellel ha kérhetem) és hogy kb. mennyit eszik? Ez utóbbi a fontosabb. Köszi.
Ha feljebb raknám a keretet akkor nem lehetne teljesen felhajtani, a rendszámot meg nem akartam megfúrni. Jó ez így :D
Keret nélkül szebb lenne, meg egy kicsit rakhattad volna feljebb is a rendszámot, de amúgy teljesen korrekt!
Aha kék van nekem :) Nagyon meglepődtem, amúgy először azt hittem egy R6-os, aztán közelebb érve láttam hogy R125 :D Becsapós :D

Am. megcsináltam a rendszámtartót, lejött a régi műanyag, felkerült az állítható álámíniume.
Pár kép:
Igen, ma nyolc körül kinnleszek a Nyugatinál, a forgó óránál. Gyere ha arra jársz.
Hajrá!
Hát igyekszem.. :) De nem egyszeru, hetkoznap csak estenkent tudok menni es az idő se nagyon kedvezett az elmult ket hetben.. De ha összejön akkor mindenkepp megyek.. :)
Szia, de de. :) Neked ezek szerint akkor egy kék van, igaz? Esténként én is a környékről indulok aztán amerre látok... Ma este is megyek. Leszel? ja és kösz! :)
Még van időd belepörgetni azt a pár km-t
Szia, kösz! :)
hi, kakucsring? az elvezetes 6000es fordulat alatt? :) Még bejáratós a masina, ugyhogy ezt meg ki kell hagynom sajna. De legközelebb! ;)
Köszi.33...kicsit sok de megéri...
Még jó, hogy felmerészkedsz.Ne kelljen már egyedül hátul kullogni.Bár lehet, hogy gyorsabb vagy...de akkor majd bevársz
én is beszállok üldözni asszem báár előbb rá kell vennem magam arra hogy felmerészkedjek
És grat a mocihoz. Egyszer gurulhatnánk, én Pest mellett lakok kb 20 km. De sokat vagyok Pesten, esténként nyugatiban.
Szia! Valamelyik nap (tegnap v tegnap előtt) találkoztam egy piros-fehér R125-el a Bajcsyn. Nem te voltál az?
Szia Damon!
Grat a mocihoz!