Amúgy 4T, szóval nem hiszem hogy nagyon baja lenne. De sztem a 8-9 ezer környékét bírja. 9 ezernél adja le a maximumális nyomatékot, szóval azt a tartományt szereti, akkor húz. De nem tudom, én még csak 2200 kmet mentem ezzel a motorral.
A lánc áttételről fogalmam sincs, gyári...Utazó sebesség? Hát 90-től 110-120-ig jó. Fogyasztás? Hát nekem összejött járatósan 2,25 liter (nem huzattam, max egyszer egyszer 8-ig) de mikor már jártam vele rendesen (na ott már kapta azért) akkor nekem eddig a max 2,7-2,8 liter/100 km. Remélem valamit tudtam segíteni.
Hi.
Azt szeretném kérdezni hogy a mocinak mekkora az utazósebessége(lánc áttétellel ha kérhetem) és hogy kb. mennyit eszik? Ez utóbbi a fontosabb. Köszi.
Hát igyekszem.. :) De nem egyszeru, hetkoznap csak estenkent tudok menni es az idő se nagyon kedvezett az elmult ket hetben.. De ha összejön akkor mindenkepp megyek.. :)
Szia, de de. :) Neked ezek szerint akkor egy kék van, igaz? Esténként én is a környékről indulok aztán amerre látok... Ma este is megyek. Leszel? ja és kösz! :)
Te jártál a West End-nél tegnap?
Mert láttam egy kék R 125-öt kétszer is....
Azt szeretném kérdezni hogy a mocinak mekkora az utazósebessége(lánc áttétellel ha kérhetem) és hogy kb. mennyit eszik? Ez utóbbi a fontosabb. Köszi.
Am. megcsináltam a rendszámtartót, lejött a régi műanyag, felkerült az állítható álámíniume.
Pár kép:
Grat a mocihoz!