Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ciberkés Marcsival?Tök jó Egész sokan leszünk:)
Holnap akkor mi is 1- fél 2 fele lent leszünk Kakucson Marcsikával!
nem tudom hogy este leszek-e MSNen,de írjátok meg mi legyen hnap,aztán Gergő téged hívlak reggel hogy hol-mikor találkozunk,vagy ha itt megírod az is jó!
küldtem mailt.
Na akkor Gergő!11:10 OMW a szentendrein?(tudod a szentendrén belüli omw)vagy hogy legyen?
olyan lassú
olyan gyors leszel?:D
Z3 tudsz nekem dobni egy telefonszámot?
e-mail: kistuba46@citromail.hu
Zamárdiból?Ha nem tévedek akkor sz.fehérváron keresztül mentek...ha igen akkor ott összekoccanhatnánk valamikor és onnan mehetnénk együtt...mert úgy áll, hogy tök egyedül megyek és az elég unalmas Szóval?
holnap Győr felől nem jön senki?mert husi_biker jött volna de se msn-en nem érem el, se mobilon...
én meg egy cbr es srác innen zamárdiból:D
mi ketten az te meg én,vagy te meg Ádám?
hát örülök,de sokat nem fogjuk látni egymást a pályán
mi ketten mindenképp megyünk pályára is
ajjaj
mi is megyünk holnap 2 rsel
Az nem sok ahhoz képest, hogy hányan jelezték, hogy ők felmennek...
1re mennénk és eddig 3an vagyunk veled együtt akik felmennénk
Mikorra mentek oda?Mert számolnom kell az úttal.
Nemár! Amúgy tényleg kik jönnek fel a pályára?
amúgy meg jól megjön a pilot powerem és szétalázok mindenkit
Na mind1, nem vagyunk egyformák. Én nem szeretném hogy picikét is szitáljon a vasam, ti meg elnézitek neki, egyéni preferencia kérdése. Lehet túlreagálom, de szvsz. ez még mindig nem normális jelenség. A témát pedig itt le is zárhatjuk, elvégre nem az én mocim, Ti meg úgy motoroztok vele ahogy tudtok, csak nehogy 1x szájra esés legyen a vége. Na üdvv Kollegák
Trakee,
de volt ilyen, az AF1 csinálta 1x, fos úton kb. 140es tempónál, borzalom első gumival, de az is csak enyhe szitálás volt.
Szeva,
Tervezem hogy megyek a kecskeméti gokartpályára, kakucsring nincs tervbe véve. Elvileg maholnap jön meg a gumim
mi ketten megyünk