Hát az én gyári ápriliá récsing sisakomhoz képest, ahol a plexin simán átfért pár darab papírpénz, (úgy kb 2000 forint 200-as címletben), úgy szelelt hogy télen könnyeztem benne, a szellőzők mint halottnak a csók, a plexi nem sokáig bírta karc nélkül, igaz párszor megnézte a betont közelről, a bélés meg, hát se kivehető se mosható, szóval elég tré...hála Égnek ajándék volt, pénzt nem adtam volna érte, ja és körbefordult a fejemen, szóval a Sharkra váltani olyan mint Trabiból egy 7-es BMWbe ülni
Az AGV még ott is szelel ahol nincs rajta nyílás...egy kapa szar az az egész márka...de ez csak magánvélemény.De az Uvex fasza:)Sharkba gondolkodtam én is csak az Uvexet nem tudtam otthagyni így nem jutottam el a cápáig:D
nekem is XS-es az Uvexem:)Nagyon kivolt már a Cabergem,ezért vettem 2008ban egy AGVt de akkora szar az egész hogy inkább kockáztattam az életem a cabergban
Sziasztok Eladó Suomy gun Wind Yamaha YZF R series Szép állapotú versenysisak(xs), D gyűrűs,Fog city páramentesítő fóliás,limitál darab
Karbon-kevlar-fiber+sisakzsák+ yamaha R series kesztyű
Karbon-kevlar-fiber+sisakzsák+ yamaha R series kesztyű