Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah h te is a Kiriékkel jössz?
mikor jössz vagy jöttök? lent is alszol?
am. nemsokára megvan a 6000.km , szval jön a kövi szerviz , nagyon rendben van a mociii! Nagy a sejejem
Szia, igen ott leszek Biztosan találkozunk!
hé Nix nagyon eltűntél nem jössz Polgárdira hétvégén?
nekem amim most van az faja én szeretem....
Hát az én gyári ápriliá récsing sisakomhoz képest, ahol a plexin simán átfért pár darab papírpénz, (úgy kb 2000 forint 200-as címletben), úgy szelelt hogy télen könnyeztem benne, a szellőzők mint halottnak a csók, a plexi nem sokáig bírta karc nélkül, igaz párszor megnézte a betont közelről, a bélés meg, hát se kivehető se mosható, szóval elég tré...hála Égnek ajándék volt, pénzt nem adtam volna érte, ja és körbefordult a fejemen, szóval a Sharkra váltani olyan mint Trabiból egy 7-es BMWbe ülni
Az AGV még ott is szelel ahol nincs rajta nyílás...egy kapa szar az az egész márka...de ez csak magánvélemény.De az Uvex fasza:)Sharkba gondolkodtam én is csak az Uvexet nem tudtam otthagyni így nem jutottam el a cápáig:D
Nekem meg XS-es a Sharkom, és nem szelel, nagyon fasza kis sisak, AGV-nél biztos csendesebb...
nekem is XS-es az Uvexem:)Nagyon kivolt már a Cabergem,ezért vettem 2008ban egy AGVt de akkora szar az egész hogy inkább kockáztattam az életem a cabergban
dehogyis,jövőre adom el a gépet ha minden jól megy
na várjatok,nem tuti hogy vágott:)mindegy ha valakit érdekel írjon
nekem is most xs-es az agvm a kesztyűm meg xxxs
Mi az ennyire készülsz a 13.-ai pályázásra, hogy vágott slickel jössz? Amúgy tényleg, minek?
sziasztok!Ha valakit érdekel vágott slick garnitúra r125re az dobjon egy mailt a maszlik1@freestart.hu-ra és küldök bővebb infót.Irányár 20körül.
UVEX V1-et:)És nagyon jó:)HJC is fasza am,csak az én buksimra nagyok:(Még az XSes is elforog a fejemen...de uvexból jó volt az xs-es
csak újat veszek
20e
persze : )
nekem van eladó HJc-m
milyet vettél ? nekem is tervben van vmi sisak. Én hjc-t nézzek erőteljesen
semmi,este tudunk beszélni?
bakker,pont most vettem sityakot:)sebaj,legalább amit vettem azt nagyon megszerettem:)Árat azért mondasz?
Sziasztok Eladó Suomy gun Wind Yamaha YZF R series Szép állapotú versenysisak(xs), D gyűrűs,Fog city páramentesítő fóliás,limitál darab
Karbon-kevlar-fiber+sisakzsák+ yamaha R series kesztyű
Ne haragudj, nem voltam gép közelben .. : /