Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűha hűha de nagy vicc volt, fiúk nevessetek....mi volt vicces, kezdő volt valószínű, senki nem született Rossiként...
Hali!

Miaz mindenki motorozik ?
Csak ott kapsz hozzá konzolt, és fejet. Vagy csináltatsz egyedileg...33 pénz, simán megéri.
A Yamahanál...
Hol tudnék szép,olcsó bukógombát R125-re?
kösz a segítséget
köszi!esetleg nem tudod honnan lehet szerezni yamaha tzr 50-hez bukógombát?és hogy kb mennyibe fáj?:)
Ismerős!
igen
nekem olyan helyen van, hogy nemigazán számít szerencsére ha kézzel elkezdem feszegetni akkor nyilván mozog de nem vészes
Gondolom az a bedugós patent, igaz?
akkor jó:D és neked normálisan van nem mozog vagy lötyög?:D
okés
az oldal idomon nekem is 1 elvan törve de semmi komoly fogja a másik 2
kérdeztem már ott is csak gondoltam több helyen is megkérdezem,így nagyobb az esély hogy vki tud segíteni
Kérdezd meg a TZR topikban...
sziasztok!egy olyan kérdésem lenne hogy a mocimról (Yamaha tzr 50 2006) hiányzik a középső idomfelfogató(csak a helye van ott) és azt lehet valahol venni vagy valamit betenni oda?a másik kettő felfogató az megvan csak az hiányzik ha valaki tudna segíteni azt megköszönném:D
Ha jó idő lesz, akkor tőlem OK
Am. köpönyeg.hu szerint július 28-án Zápor, zivatar várható. Pár mm csapadékkal. Reméljük addigra változik.
Shoxba?
én 5000 vettem a párt
Nem egy darab? Túl olcsó hogy párban legyen. Mind1 hétfőn megkérdezem őket.
Ha ugy van találkozhatunk némedin a kúton..sztem senkinek nem kerülő:Dnekem főleg:DD:
Pesten a shoxban 3500 egy pár...
majd kakucson találkozunk ha el jutok ha nem akkor meg nem