Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

time weather
nekem jó ha a time okés
Hétfő?
majd nézzünk időjárás jelentést.Az a baj hogy nekem holnap 6g megkéne tudnom mikor megyünk
Oké, beszéljük meg mikor. Nekem most péntektől jó, szombat vasárnap sztem szaridő, de jövöhét már oké. Nos mikor akartok menni?
sziasztok: http://www.motorinfo.hu/bemutato/2009/06/17/rossi_neveve
l_mindent_el_lehet_adni/
az én gépem bejáratós szóval én sem tudom osztani neki..
de,mi Gergővel szeretnénk a jövőhéten de tényleg naon lájtosat
Júli 13 előtt nem akar senki menni egy pár gyakorló kört lájtosan?
Kakucson van.(Inárcs mellett)
Persze,persze.
már ha ennyire unatkozol a virtual tuningba betettem egy képet megcsinálhatnád:D
köszi
Figyeljetek már ! Most lehet kifogtok röhögni de hol van a kakucsring? Sztem nekem kicsit messze van de meg lehetne oldani. Majd irjátok már le köszike. Képeket majd küldök mert kurvára sáros meg retkes. De majd ha szép lesz küldök:D
Én dehogy.
Gratulálunk! Na fasza, egyre többen vagyunk. Majd dobj képeket róla. Kakucs? Július 13?
Sziasztok srácok/csajok ma hoztam haza végre a moccot ! Jippíííí most örülök mint majom a farkának, meg tiszta víz vok mert szétvert az esőőőőőőőőő !
Gumimotoros....
Nem tudom,de tetszik jobb mintha kánikula lenne. Mondjuk se kánikulában se esőben nem motorozok.
Amúgy mit szeretsz benne? Ma is fél óra motorozás után már merő egy víz voltam, belülről. Ennek ellenére be kellett mennem Pestre meg vissza. Amúgy jó volt :D Csak ne fáznék, meg ne érezném hogy tiszta víz vagyok, nem zavarna.
Oké, a te számládra bármikor :D
Én szeretem az esőt. Ha nem tetszik az idő vegyél egy ilyet,ezzel el lehet fújni a felhőket.
Bazz, te hoztad ránk a szart ? Mondtam, hogy az araboknak küld ezt a kva esőt, ne nekünk
Ne az égnek köszönd.
Nah nálunk már szakadoznak a felhők, előbb sütött a nap. Jó jel, az út is már száradozik. Hála az Égnek !