Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na túlvagyunk az első szervízen. Szokásos fszág hogy 3000-ként olajcsere. Ki mit gondol? Sztem senki nem viszi 3000-ként :D De jött a srác, hogy itt a könyvben, ottvolt igaz. De lehet hogy ők átírták...ki tudja...
28.án drift bajnokság lesz,nem lesz ott retek
De biztos hidegebb én szeméály szerint a délutánt javasolom mert reggel a gokartosok lehordják a retket a pályáról..
Ja vágom. Hát akkor 13-án.
ja na akkor 13.án:)
Tényleg Bence, nem jössz egyet Kakucsozni?
majd 13án nekem 140km kakucs szval nem megyek minden nap
köszi:)te nem jösz?
délelőtt 3 du 4ezer
várjunk csak...reggel 8-tól 12ig nincs tarifa?vagy 13ig?Az egészet kikell csengetni?mert akkor inkább délután menjünk.Vagy megyünk egész napra?mi legyen?
na jó akkor reggel 8, kakucs:)
jó van nem kell faszoskodni,csak kérdezem no
még a pingvinek is kint táncolnak reggel:D
JAMAL,te mit mondasz?reggel nem hideg nagyon a pálya?
viszont...délután meg már melegebb a pálya...hát nem tudom.Még áttudom szervezni csak akkor döntsük el
hát én már lefixáltam a reggelt.Reggeltől estig sok,ne viccelj,ott fogsz meghalni napvégén
OKs. Sztem mi azért lemegyünk reggel. De majd Zoli is jön aztán mondja, hogy mivan. Nekem jó a reggel, ha neki is akkor reggeltől estig megyünk :D
Nah szevasztok

Hétfő simán jó lesz nekem is viszont nyugodtan mehetünk délután is higgyétek el nem lesznek sokan.. én akármikor voltam hétközbe délután voltunk 5-6an az meg pont jó.. szal szerintem 13-18 óráig lesz a tuti
Oké, legyen nyolc szerintem. Mostmár csak Jamal-t kéne megkérdezni. :D
nem tudom mester megfogtál.Talán reggel 8ra kéne akkor kevesebben vannak az utakon na meg sokan dolgoznak akkor már
siessünk, szinyore. Reggel nyolcra menjünk vagy délután egyre. Nekem nincs bajom a korán keléssel, ráadásul szeretek korareggel motorozni. :D Szóval mi legyen?
akkor...hétvégén megtanulok írni...lehet nem kéne beiratkoznom 12.beXD
akkoe hétfőn sietünk kakucskálni egyet májsztró?
A hétfői vedör 33 fok, 0 mm csapadék. Koponyegen igy irtak, így pakosan...