Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nálunk is van kettő tavalyi!
Egy teljesen új pirros/fehér , tavalyi áron oda tudjuk adni, és van egy sárga ami tesztmotor 35km-el valamivel olcsóbban!
nem azért maki de mikor én mentem akkor melletted egy ugyanolyan állt mint a tied tuti a tied volt megismerem a sárga felnicsíkod meg a ...
Grat!
Látom móvári vagy.A barátnőm is móvári ezért nyáron sokat megyek majd oda.Néha gurulhatnánk együtt
gyalog mentünk:D
Yamaha Harmati-ba még a régi színekben állnak a szalonban!
Ti hol álltatok meg? Mert ahol én parkoltam ott egy darab 125-ös motort sem láttam
Lehet még kapni régi R125-öst?
mi is láttuk:D
Hello mindenkinek! Mától én is egy kék R 125 boldog tulajdonosa vagyok!
Így van ... Csak kár, h annyira fáradt voltam és nem figyeltem..

Szombaton láttam egy srácot akinek nagyon ismerős volt az arca.. 4körül távozott egy fekete R125el, kék Suomy kabátban volt, azt hiszem UHJ-614 volt a rendszáma és nagyon jó hangja volt a motornak Valaki magára ismer?
karival:)
Ivancsaghostot én is láttam a 15. bejáratnál
akarom mondani ivancsaghost
Kirivel?
hát innen csak 1 emberrel találkoztam szombaton
mindenki megragadt az úton vagy miért nem jöttetek?:D
Persze hogy ismerem ..........
Azthittem környékbeli vagy, mert tegnap láttam egy fehér-piros R125öt a 6-os úton jött szembe Százhalombattánál. Éppen tekertünk hazafele Hungexpo-ról.
Akkor gondolom Madit ismered, a raptordobos huligánt...
Csongrád megye(Sándorfalva)
Yamaharon!
Merre laksz?

Nagyonnagy!
Ja Zsombor ez jó volt ! Am hamarosan csatlakozok hozzátok mert elkezdtem a jogsit és R125 lesz !
hát ha ügyes vagy akkor a tankon meg az első idomon is elfér valaki, bár ezt igazán simsonnal lehet kivitelezni vagy arab országokban, így már akkor három személyt tudsz szállítani

aztán nehogy megsértődj, peace
ezen a hozzászóláson csak én nevettem fel?
Igen , jól láttad, ez is pont olyan mint a többi oldalkocs és/vagy potkocsi nélküli motor: 1 legfeljebb 2 személy szállítására alkalmas.