Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6.-ban 9ezer felett,szal tényleg úgy lenne hogy 135 a max és 10,5nél az elektronikai tiltás,csak 6.ra már elfogy az ereje,tehát 5.nek a vége az 117 10,5ös fordulatnál,felváltok 6.ba és ott szenvedés.. :/ :(
hát akkor nem tudom... hány ezres fordulaton volt ez a 130?
2800at.. rendesen be lett járatva,szal ahogy a könyv is írja 500km-ig 6ezer fordulatnál jobban nem pörgött,max egyszer-kétszer (nagyon ritkán) ,akkor is a legtöbb 8ezer volt, 500-1000ig pedig 8 ezer fordulat..első szerviz meg volt,azt mondták következő 10ezernél..
hány km-t mentél eddig vele?
Hát gyerekek nem tudom hogy vagytok vele,de én eddig 130at húztam ki belőle hátszéllel.. emígy a 115-120 az ami standard,szóval nekem ez a 135 igen csak meseszerű gyári állapotban.. v lehet h ti a 2008assal mentetek 135el ,de az én 2009esemből 130 csak hátszéllel megy,valszeg ment volna tovább is egy kicsivel de már fékezni kellett.. :P jah és ennél jobban nem bírtam bedőlni:
Szia. Én is láttalak , de nem voltam benne biztos, hogy te vagy.
Majd vmikor elgurulok felétek...
na ná
akko szent a béka
okés semmi gond. kicsit bunkó voltam tényleg. a fórumotokban nem vagyok ismert és hát másnak is van dolga.
figy semmi gáz csak ne méltatlankodj ha nem kapsz rögtön választ
amúgy meg nem vitázni jöttem ide. gergoR125-nek köszönöm hogy válaszolt. amúgy csak kiváncsiságbol tévedtem be ide. én az honda nsr 125-ön szoktam jobban fórumozni mer az van nekem is. lényeg azhogy nem ellenséget kerestem csak egy kérdést tettem fel, és nem vagyok én olyan faszfej gyerek csak nem ismer itt senki.
nem kéne faszfejezni mindjár. szerintem én sem szóltam így öcsém.
Sze!
Láttalak ma fehérváron... ott mentél el mellettem a palotain
Gergő , felveszlek msnre
Szia Ádám! Nekem teljesen jó a holnap. Akkor a megbeszélt helyen
Ajánlom figyelmedbe az internet előnyeit. Minden Yamaha oldalon fel van tüntetve a motor összes gyári adata! Remélem elég segítőkész voltam! (faszfej)
Én nem tudok olvaskodni :D Amúgy volt valaki ma a felvonulásin a Motoros-Rendőr napon rajtam kívül? Nagyon fasza volt, bár a végét már untuk.
te nagyon vágod:D ("olvasásból jeles")
1)Bazdmeg
2)Bazdmeg
3)ez egy forum kérdezz felelek autómata
4)idejösz azt itt ugrálsz?
Hello! 15 lóerő,11 kW teljesítményű, 12,5 Nm forgatónyomaték, 135 a vége, ott tilt az elektronika. Mindezt 2,5-3 literes fogyasztással (bár van akinek összejött már 1,8-2 literes fogyasztás is)
köszi az infót. nagyon segítőkészek vagytok
Szia! Hát úgy halad, hogy jövőhét csütörtökön vizsgázok, akkor mikor te ballagsz:D Rutin vizsga, aztán forgalmizom kell és utánna még mire kiküldik a jogsit. Úgyhogy kb 3 hét múlva tudunk találkozni. Vegyél fel MSN-re és akkor nem offoljuk szét a topikot:D
Szia Niki! Akkor holnap 13:00-kor Auchan parkoló! Ma már nem leszek gépközelben... Ha közbejön valami tudod a számom!
Szia! Nyugodtan gyere nem vagyok olyan messze Vagy majd összegurulunk vhol. Hogy halad a jogsi?
Naa legalább nem megyek 1edül ...
Még vki esetleg ?