Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jajaja eléggé régóta... de igaza is van... má én is lázasan égek... és kiwi wagyok a 2009es nyalánkságokra
Ivancsaghostnak már pár napja ki van rakva msnen a Motorkiállítás :D
MSN-en jad ma kattintok már egyet Csak még itt vagyok ebben a lélekvesztőben ,4. óra peace :D
csááóó Zoliikám nagyon el vagy veszve... én már mondtam h megyek...ha olyan idő lesz akkor motorral...CsabikaCBR is most jelzett h megy... Z3, Ivancsaghost is menni fog...
14.én lesznek a legtöbben:D Mi is akkor megyünk. Innen ki jön?
Csááóó Zsombor !
Hát én csakannyit tudok hozzáfűzni, hogy ha ténylegesen csak bőroverállt szeretnél venni akkor nagyon nem tudok segíteni sajnos... nem tudom mennyiért nézted ki az overállt, de szerintem egy komplett bőrruha értelmesebb lenne... nekem Arlen Ness bőrrucim van, karácsonyra kaptam, 50%-os árengedmény volt rá, ugy volt kereken 100.000 HUF...de szerintem még talán lehet ilyen akcióban kapni a Superzone motorosboltokban... vagy talán már csak 120-130.000 HUF kürül... én a bőrrucira csak annyit tudok mondani hogy nagyon kényelmes, jól is szellőzik, nyáron nem is rohad bele az ember... amit még akartam, és én is csatlakozok az előttem szólókhoz... tényleg érdemes és fontos a próba.. lásd az én példámat... ekőször a Berik ruha tettszett... abból elég volt az 56-os... utánna megláttam az Arlen Ness rucit, és az jobban megtettszett... de abból meg már az 56-os kicsi volt... hiába ugyan az a cég gyártja...a szabásuk teljesen más! Remélem tudtam segíteni.
Csááóó ! Széles utat, gumifákat minden motoros társamnak !
Üdv!
Madi008
igen, én megyek, motorral szerintem ha jó idő lessz, és bár jó időt mondanak !
Én!
kiállításra ki jön 14-én?
Sziasztok!
Nincs közületek Komárom-Esztergom Megyei Rider?
Vagy esetleg a felvidékről, Komárom körníéki?
Ha igen akkor vegyetek fel MSN-re lécci, mert jó lenne egyet gurulni ha jó idő lesz!
Köszi!
Címem az adatlapomon
Szia Karikám :) Majd megyek abádszalokra aprilis 4 edikén, amúgy a felniket meg lefestem aranyszínüre :)
Jó téged újra látni :)
Motorozni is mehetünk, majd irj iwiw en. es összehozzuk :)
Zsombii
Mikor megyünk motorozni? Kiállításra jössz?
Felnicsíkot megcsinálom majd , nem felejtettem el azóta sem
Igen valszeg a próbánál maradok...
Bence, itt van egy táblázat:
http://www.fc-moto.de/epages/f...
inkább mond meg hány cm és hány kg vagy
Ha cloverből jó az 56-os akkor elvileg jó más márkából is de azért ha már ruhát veszel érdemes felpróbálni nem csak úgy próba nélkül rendelni.Minden fazon más és más ezért szerintem próbáld meg mielött megveszed.Ez csak egy jó tanács...
Sziasztok!
Segítsen, aki ért hozzá:)
Szeretnék egy Berik vagy Arlen Ness bőr overall t venni, Eddig egy 56-os Clovert próbáltam fel, ami jó rám.
Sajnos Debrecenbe nem tudok sehol üzletet ahol Arlen Ness vagy Berik készlet lenne.
Igazán az érdekelne, megfelelnek ezen a méretek egyik illetve másik gyártótól.
Aki tapasztaltabb vagy már ütközött ilyen problémába, és tudna segíteni, megköszönném!
Szóval Clovertől Q3as 56-os jó rám..
Berik vagy Arlen Nesst rendeljem meg ugyanazt a méretet?
Előre köszönöm a segítséget!
Adatlapról le tudod olvasni ki hol lakik.De nem lesz köztes megoldás szerintem.A többség Kakucsra akar menni.Sztem úgy is az lesz.Én nem bánom legalább hosszú túra lesz
Sztem a túrűval kapcsoaltban az lenne a legjobb ha mindenki aki jön beírná ide hogy hol lakik, én csinálok egy térképet pici pöttyökkel és akkor megnezzük es kitalalunk egy helyet ami mindenkinek jo.
nem egy stúdió kép de lesz ilyen
de azt szerintem te is belátod, hogy a belinkelt kép egy gagyin összevágott valami
ilyen spec tényleg lesz van róla hivatalos kép asszem azon más a kipuff...
amúgy nem tudom, az ilyen kamumotorokat gyártó painttel szórakozó balfaszoknak mennyire hihetetlenül valótlan és gagyin kidolgozott képet kéne még felraknia a netre, hogy ne dőljenek be nekik...
be ne vegyétek, ez egy akkora gagyi gamu mint a ház :))
meghát az FZ az semmi féleképp nem hasonlít még kicsitsem egy "gyorsasági"-ra...meg 150ccm... kb. annyit mehet mint az rs125... és a dupla féktárcsának sem látom semmi értelmét ekkora motoron...ha az rs is megtud állni végsebről akkor ez is... szall sztem is valaki nagyon unatkozhatott mikor ezt csinálta...vagy a franc sem tudja... de az igazi kinézete nem ilyen...mellesleg mivel 150ccm-es max indiába fogják gyártani mint az R15öt... de Mo-n lesz a 125ös belőlle.. és az nem is néz ki rosszul sztem.
Yamaha FZ-125