Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gatyója kicsit bő derékban de a hosszúsága jó ,a dzseki az jó.Megtévesztő a kép mert a könyökömnél úgy néz ki mint ha lógna rajtam de az a protektor.Egyébként meg ki nem szarja le ha a tavalyi Spyke 2 részes kengurubőr rucit 40.000FT-ért , a tavalyi Diadora XTreme csizmát meg 20.000FT ért vettem egy jó havertól. Mekkor mázlim volt . . . .
Aha, engem érdekel, mert nem olvastam az újságot.
be scanneljem a tesztet?
Most jöttem rá hogy a 08 szeptemberi MINDEN MOTOR-ban az én R125-ösömet tesztelték.
Nem nagy kicsit a ruha? Vagy csak én látom rosszul? Látom te is a motor szineibe öltöztél fel:D
Meg kéne beszélni hogy merre legyen-hol legyen,hol találkozzunk stb....
De szerintem még ráérünk megdumálni.Majd ha aktuális lesz akkor mindent megszervezzük
Ok-ok köszi!
Oké, ha felmegyek visszaigazollak, de most annyira szar a netem, nagyon lassú, és nem enged MSN-re. Holnap info lesz az első órám, úgyhogy visszajelöllek.
Késő már felvettelek
Várom...! MSN-re vegyél már fell légyszíves!
Már csak a jogsi kell
Én benne lennék. Ötlet van már, hogy hol legyen?
Csáó Birel! Nemsokára gurulunk :D (2-3 hét)
Gratulálok mindenkinek az új motorhoz.Jó tudni hogy egyre többen vagyunk.Kitartás azoknak akiknek még nincs meg a jogsiuk(ÉN már csak tudom milyen szar amikor már csak a jogsi hiányzik).
Kinek volna kedve egy hatalmas R125 találkozóra persze ha már mindenkinek meglesz a jogsia és a vasa?
Még 1x Grat mindenkinek!
Ha nekem szólt: te merre laksz? Mert ha tényleg az M3-as mellett, akkor majd tényleg találkozhatunk, bár az autópályákat nem igazán szeretem...De azért jóaz:D
Köszi Z3! :D Egy évvel megint idősödtem, éreztem is reggel, hogy már öregszem, fájt a derekam (nehogy komolyan vegyétek)
Gratulálok szép...
Na de sokan írtatok:
1)Gergő neked boldog szülinapot így utólag!
2)minden új tulajnak GRATULA:)
Gratula,én elsőnap raktam bele egy 100ast:D
Jaja éppen nem laksz olyan messze az m3-on összefuthatunk
Köszi, nagyon remélem, hogy gyorsan meglesz a jogsi. Aztán ha meglesz, elgurulok felétek, végülis nem is laksz olyan messze :D:D
Sziasztok ! Most jöttem elő nemrég oktatásról . Köszönöm a gratulációkat minden tulajnak én is vissza kívánom! De yamaha karsainál van:D T.Laci. Nemtom h fogok e járni a közeljövőben nyírbogdányban,de ha igen szólok . Srácok és csajok vegyetek má fel msnre lenne pár kérdésem :D akocska@hotmail.com. Rem hamar meglessz a jogsi
Szia Gergő! Nagyon köszönöm! Igen, hamar elment, és most nagyon jó, nem tudok leszállni róla. 1 nap alatt már 130km mentem
Gergő és Ákos kitartást nektek, gyorsan meglesz az a jogsi!
Hello! Neked is grat. a géphez! Látom ugyanolyan színű mint az enyém :D És neked sincs még jogsid :D Üdv a jogsi nélküli R125 tulajok klubbjában XD
Szia, grat a géphez. Nagy ugye mondtam, hogy elmegy az a pár nap:D Tényleg nagyon szép, sok balesetmentes kilométert!:)