kecskemét jó faszán lehet beszélgetni pályázni:)
és utána városba vagy a környéken motorozás
nincs mit szavazgatni kijelölünk 1 olyan időpontot ami legtöbb embernek jó és go
aki nem jön bánhatja:D
Kecskemét viszonylag jó megoldás, az az ország közepe kb. És még a gokartpályára is fel lehetne menni. Na most fogja kitalálni valaki, hogy deinkább menjünk euroringre vagy kakucsra :)
Na mindegy, én nyomok egy szavazatot kecskemétre, és a gokartpályára.
Egyik barátom szervezett egy robogós forumon az Egü Sco. találkozójára csapatot,Pestről indultunk volna a terv szerint 20an,Écsre.(győr mellé).50es robeszekkel,én zártam volna a sort r125ttel sárga mellény minden.Odamentünk.7en voltunk.Mire odaértünk...de jó volt azért Hazafelé milyet csapattam R125
Szerintem is kéne, csak ezzel az a baj (tapasztalva az RS125 topikból tervezett találkozóval kapcsolatban), hogy hiába tervezzük meg, akik megígérik, hogy eljönnek, azoknak a 20%-a nem jön el, különböző okokból, a másik, meg hogy van aki nem fog eljönni 200-300km-re, hogy még velünk is motorozzon 200-300-400km-t! Próbáljuk meg, de úgy se lesz olyan hely, ami mindenkinek megfelel, szerintem a pályákról lemondhatunk, a legjobb ha Mátrába mennénk szerintem, de ugye ez megint nem felel meg a csapat 60%-nak kb! Próbálkozzunk!
Jó nem állvahagytam, de otthagytam, és ezt kiküszöbölve nem 1szer gyorsultunk! Ennek oka az, hogy az R125 erősebb, de 20kilóval több, és a sofőre is több volt, mint én! Szerintem a 2 motor ugyanolyan sofőrrel ugyanúgy megy, a súlykülönbség miatt! Szerintem tartsunk össze, jó banda lehetne az R125 és a CBR125-ből
ja, a 125ös varaderot szerintem még egy babetta is lenyomja. Nem akarom megbántani a 125cc varadero tulajokat, de az a motor egy vicc :) Nehéz mint a sár, gyenge mint a harmat :)
Viszont ezresben elfogadnám nagyonis! Bár képes vagyok felfogni mit lehet szeretni a 125varaderoban. Gondolom megbízható, és kb. termeli a benzint :)
remélem értékelitek, hogy mostanában mennyire szépen visszafogtam magam, és nem ugattam be nektek értelmetlenül :))
A 125cc találkozóban benne vagyunk, hozzuk össze és mocizzunk egy jót! Valaki meg adjon már egy körre kölcsön egy cbr125öt, mert béna haverom nem meri ideadni :) Yzf-r125öt meg már vezettem.
BUÉK :)
http://www.cmcbikes.com/shop/p...
és
http://www.b
ikebitzuk.co.uk/in...
ha esetleg tudtok valahol orszagban olcsobbat ezekből, írjatok vissza..
a Xenonos fényképeket még mindig nem felejtettem el de valahogy ugy adodott hogy amikor mentem motor latogatóba sosem fenykepeztem le :)
Jöjjön már a motoros szezon!
Peace!