Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nem yamaha karsai? nagyon szép, láttam élőben is ;) nem jársz nyírbogdány fele? :D
Rakok fel még pár normálisabb képet!
Megvan a 100. km-er is Nagyon szupiii a gép!

Jah és grat az új tulajoknak!
Grat minden új tulajnak!
Sziasztok nekem is meglett az R125 öm . Csak még abban a helyzetben vok mint gergor125 ! Azért örülök neki . Remélem befogadtok . Légyszi vegyetek fel már msn-en akocska@hotmail.com. Előre is kösz !
Sziasztok! Tegnap délután végre elhoztuk a mocit! Rakok fel pár képet amit gyorsan csináltam, lesz majd jobb is
Jah.. tegnap este már raktam bele 30km-t
a srác volt sárga vagy a motor?
Valaki ma hozta el az R125-ösét a Yamaha World-ből :) Grat neki. Szép sárga.
Köszi!Holnap már biztos meghajtom a gépet.
Pazaroljátok a jóidőt:D Én mit nem adnék, hogy mehessek végre.
én se
Hát, ha ez vígasztal, én legutoljára váltós motorral kb egy hónapja mentem. (Kivéve az iskola motorját). És a Yamahával sztem három hétig biztos nem tudok menni (jogsi). Szóval kínomba sisakba kabátba ülök a motoron:D Dehát csak túléljük! Sok sikert az érettségihez!
Én sajnos nem motoroztam.Rohadt érettségi...lenne már vége
Szép napot! Na mi a helyzet? Ki nem motorozott ma a szép időben? (én)
köszi!:)
ahj bocs szerintem nem volt itt a gépnél v nemtom! legközelebb írok!rem holnap vagy holnapután meglesz!:)
Ha jól láttam te vettél fel msn-re. Párszor már rád írtam, de egyszer sem reagáltál!
Grat a mocihoz!Üdv a klubban
grat:)én is pénteken hoztam el:)
köszii:) Meglesz a motor már rakok is fel, csak már lenne meg!ahj de messze van péntek:(:) !:)
Gratula hozzá! Képeket kérünk majd
jáj pénteken megkapom a mocit ugynéz ki :)! tom hogy senki nem kérdezte, de ki nem örülne egy r 125 nek?!:P:)
vizitdíj
ja...amúgy útdíjjas az az út nekem kell fizetni...
Milyen pénzt te állat?:D Na megkezdődik a mai zavarkertés.
Holnapra hozd a pénzt
Főleg, h téged vennének elő a jardok, te vagy ott a felelős, mi?