Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi csak ennyit akartam!
Súlykülönbség miatt a 2 szinte ugyanúgy megy. A CBR úgy tudom 116 kiló az R meg 127 (üresen mind2)
köszi és ez azt jelenti hogy a cbr-nél gyorsabb vagy erőssebb vagy lassab? mert azt tudom hogy 15 ló a cbr meg 13,6! De van egy haverom akinek cbr-e van a másiknak meg r125 és mindig fikázzák aegymás motorjaikat!:S
135 km/h
sziasztok csak annyit szeretnék kérdezni hogy mnnyi a vége az r125-nek? Khm/h köszi
Sziasztok!
Na lassan itt a tavasz, ugyhogy jön a kis yzf-em is. Most beszéltem yamahacity-vel ma kapták meg az uj árlistát, a 2009-es modellnek az uj ára: 1 098 000 Ft. és ez bármikor változhat, mert ha az euro még feljebb megy.. bele se merek gondolni. Mind1, lényeg hogy lassan megvesszük és kéne ruhát is vegyek, mert 50-es enduro-hoz annyira nemvolt fontos, de ehhez azért majd kell. Kérdés nem tudtok jó helyet, ahol relatív olcsón van: nadrág,cipő,bukó?
Szívesen megadom a számom, de előre szólok nem vagyok egy egyszerű eset. Úgy értem,ha spontán felhívsz vmikor h menjünk mocizni, úgy sem fog összejönni mert ált. nem érek rá :) Előre 1 hétre megbeszélünk valamit, akkor ottleszek mint a doxa óra :D
csááóó... Ha nem lenne nagy gond akkor megadhatnád a tel.számod és esetleg ha olyan idő lesz akkor elmehetnénk majd vmerre kerülni, v. legurulnánk partra beszélgetni, és utánna mennénk kerülni , én reggel 9től vezetni vagyok, de sztem motorral fogok elzúgni, de mikor végzek, hazaugrok, átvedlek a bőrruhára, aztán összefuthatnánk vmerre. , persze ha van kedve másnak is, akkor mást is szívesen látok, én legalábbis
ma is 271km-t guruultam éés nagyonfaja volt
én ma nekiállok, és felkészítem a tavaszra a vasat.. Meg lehet le is mosom :) Tegyétek ti is ezt hogy mozizhassunk! :)
de csönd van
hasonló de nem ugyan ez a kép
húúú hétfön énis megveszem:):):):):)
Ilyesmi?
persze hogy megjelent már meg is vettem
honan tudod? már megjelent? de én tuti megveszem
superbike magazin februári száma nekünk kedvez! r125ös poszter van benne szőke csajjal az előtérben! Ennyire menők vagyunk
neeem mindenki:D
Az R125 topic meghalt...defibrillációt kérek! Mindenki befagyott mint Han Solo?
egyszer csak észrevettem.Hát érdekes...olyan mintha ABSes lenne és ráfogna engedne ráfogna engedne,marha hülyén néz ki ahogy rugozik a motor eleje fékezésnél,érezni is szar és megállni se lehet vele úgy
haberon cirbijén nem :D
Az aprilia-kon fél milimétert mozog is a tárcsa, pont az ilyen problémák elkerülése miatt, de szerintem a többi motoron is, legalábbis a cbr-en is ilyen!
Am menet közben történt ,vagy amikor már hűlt kifelé? Menet közben elég érdkes lehet ,hogy szaggatva de fog a fék :D
ezt mondtam én is még régen
lazán szegecselt tárcsa rulez. Azzal nem hiszem hogy lett volna ez a gond.
Látom unatkozol!