köszi és ez azt jelenti hogy a cbr-nél gyorsabb vagy erőssebb vagy lassab? mert azt tudom hogy 15 ló a cbr meg 13,6! De van egy haverom akinek cbr-e van a másiknak meg r125 és mindig fikázzák aegymás motorjaikat!:S
Sziasztok!
Na lassan itt a tavasz, ugyhogy jön a kis yzf-em is. Most beszéltem yamahacity-vel ma kapták meg az uj árlistát, a 2009-es modellnek az uj ára: 1 098 000 Ft. és ez bármikor változhat, mert ha az euro még feljebb megy.. bele se merek gondolni. Mind1, lényeg hogy lassan megvesszük és kéne ruhát is vegyek, mert 50-es enduro-hoz annyira nemvolt fontos, de ehhez azért majd kell. Kérdés nem tudtok jó helyet, ahol relatív olcsón van: nadrág,cipő,bukó?
Szívesen megadom a számom, de előre szólok nem vagyok egy egyszerű eset. Úgy értem,ha spontán felhívsz vmikor h menjünk mocizni, úgy sem fog összejönni mert ált. nem érek rá :) Előre 1 hétre megbeszélünk valamit, akkor ottleszek mint a doxa óra :D
csááóó... Ha nem lenne nagy gond akkor megadhatnád a tel.számod és esetleg ha olyan idő lesz akkor elmehetnénk majd vmerre kerülni, v. legurulnánk partra beszélgetni, és utánna mennénk kerülni , én reggel 9től vezetni vagyok, de sztem motorral fogok elzúgni, de mikor végzek, hazaugrok, átvedlek a bőrruhára, aztán összefuthatnánk vmerre. , persze ha van kedve másnak is, akkor mást is szívesen látok, én legalábbis
ma is 271km-t guruultam éés nagyonfaja volt
egyszer csak észrevettem.Hát érdekes...olyan mintha ABSes lenne és ráfogna engedne ráfogna engedne,marha hülyén néz ki ahogy rugozik a motor eleje fékezésnél,érezni is szar és megállni se lehet vele úgy
Az aprilia-kon fél milimétert mozog is a tárcsa, pont az ilyen problémák elkerülése miatt, de szerintem a többi motoron is, legalábbis a cbr-en is ilyen!
Na lassan itt a tavasz, ugyhogy jön a kis yzf-em is. Most beszéltem yamahacity-vel ma kapták meg az uj árlistát, a 2009-es modellnek az uj ára: 1 098 000 Ft. és ez bármikor változhat, mert ha az euro még feljebb megy.. bele se merek gondolni. Mind1, lényeg hogy lassan megvesszük és kéne ruhát is vegyek, mert 50-es enduro-hoz annyira nemvolt fontos, de ehhez azért majd kell. Kérdés nem tudtok jó helyet, ahol relatív olcsón van: nadrág,cipő,bukó?
ma is 271km-t guruultam éés nagyonfaja volt