Ne fikázzad már,2hónap alatt meghozták,ne viccelj már 2hónap alatt szerintem te se tudtad volna megcsinálni!Gondold el külön érceket kellett kibányászni hogy ötvözni tudják csak az én problémám miatt.A kipuf is tök hamar itt volt cirka 1,5hónap.Nem lassúak csak nem stopperrel mérik az időt hanem naptárral.Na mér olyan nagy gond ez?
fogta magát oszt a brutális tempóm miatt adódó kemény rövid féktávok miatt elgörbült.Najó igazából csak annyi hogy elgörbült,hogy mitől,hogy,miért azt nem vágom.
Nagyon meg van halva a fórum R125-ösök Mi a helyzet mindenki punnyad? Ilyenkor a legjobb a latyakban motorozni Nem ismertek olyan tulajt aki nyár elején válna meg esetleg R125-ösétől?
Még elmesélek valamit.Kicsit off bocs.Van egy ismerősöm, apja az ország egyik legnagyobb elektronikai cégének tulajdonosa.(mindenki ismerheti mert RTL-en is reklámozzák a céget).A lényeg, hogy tőlünk pár utcányira laknak és van pár garázsuk a telkükön.Az egyikben bennt állt egy porsche (a típust pontosan nem tudom).Hozzáteszem van néhány kamera meg riasztó a házban és a körül.A tolvajok bementek a házba és amíg aludt a család megkeresték a kulcsot és kimentek a garázsba a kocsiért.Eltolták az utca végére (mert hangos a verda) és utána elhúztak.Pesten lett meg a kocsi és elkapták a tolvajokat.Szóval happy end de a tanulság, hogy lehet kamera,riasztó és egyéb biztonsági cuccok ezeknek a patkányoknak semmi sem lehetetlen...
Nekünk az udvarunkban van egy melléképület.Itt tároljuk a motorokat,bringákat,egyéb dolgokat.Tulajdonképpen egy raktár.Fűthető is.A motor le van frankón takarva, akksit kivettem.Jó helyen van de ha valaki valamit el akar lopni és ért is hozzá az úgy is megteszi lehet akár 5db triplazáras biztonsági ajtó is.De pl városban soha nem hagyom ott.Van egy pár haverom akinek ellopták már a motorját.Egyik eset amikor suli elött hagyta a robogóját (biztonsági őr ott áll az ajtó elött és rálát a motorokra).Ő nem látott semmit...ezekután nem ajánlom senkinek, hogy bárhol is otthagyja a motorját...
Tubarossi, most hol áll a verdád? Nekem garázsban van, és nem vagyok nyugodt miatta (pedig a garázs az utcánkban van).