csááóó... akik ellen én mentem, ismerem már őket is régóta, nem most kezdték őksem a motorozást... a rajtnál kb. ugyan ugy indultunk, kb. 40-50ig, utánna már csak nőtt a külömbség és csak nőtt és nőtt...figyeltem ám a másikat is, szinte pontosan ugyanakkor váltottunk, és 125ccm-nél még a 10 kiló igen is sokat számít, meghát ha megnézed, R125nek a nyomatékja is azért kiemelkedőbb mint pl. az xt-jé v. a ciberéjé... szall még1x mondom h egyáltalán nem akarom itten egyik motort sem lenézni.. XT ebbe jobb, CBR abba, R125 meg amabba.
Nálatok mit jelent az "állva hagytam."?Nem hinném , hogy a két motor között túl nagy különbség lenne...ha meg két egymással gyorsuló ember közül az egyik szarul rajtol el akkor az nem verseny...
Nemtudom miért szidják egymás gépét, őszintén szólva szerintem pofásabb motor a Yamaha de ez télleg pénzfüggő én úgy gondolom mert a kinézet, gumik, többleteljesítmény nekem is bejönne itt télleg arról van szó hogy egy 2006 os rendszámos CiBeRe 300e ft...
hát nemtom... Gyári adatok szerint... 124 4T-nél az R125 verhetetlen... alá is tudom támasztani 90%-ban... Szegeden tavaly nyáár vége fele... kereskedőközbe... gyorsuláson(akkor még full gyári volt a moccom)... állva hagytam egy '07-es CBR-t, és egy '07-es XT-t is, ami még hátravan egy Varadero 125, és a kis mini gixxer... bár adatok szerint a Varadero-t is otthaggya, bár ezt nem tudom 100%-ra alátámasztani, mondom a varadero-ra meg a kicsi gixi-re kiwi leszek majd még...