Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha érdekel bővebben adatlapomon van az MSNem.
Hát lehúztak szervíznél és feldöntötték a motoromat.A főnök egy halál rendes pali,nagyon jóarc,de a szerelők kókányok világ lustája trehány népség.
ennyi
az rs meg a legjobb:DDDD
csááóó... akik ellen én mentem, ismerem már őket is régóta, nem most kezdték őksem a motorozást... a rajtnál kb. ugyan ugy indultunk, kb. 40-50ig, utánna már csak nőtt a külömbség és csak nőtt és nőtt...figyeltem ám a másikat is, szinte pontosan ugyanakkor váltottunk, és 125ccm-nél még a 10 kiló igen is sokat számít, meghát ha megnézed, R125nek a nyomatékja is azért kiemelkedőbb mint pl. az xt-jé v. a ciberéjé... szall még1x mondom h egyáltalán nem akarom itten egyik motort sem lenézni.. XT ebbe jobb, CBR abba, R125 meg amabba.
hohóóóó... één nem akarom semmi féleképp oltani a másik gépet(XT, meg Cibere), félre ne értsetek, mert nagyon jó mind2 !
De hogy hogy, miért? még nem vettem meg, majd március végén.
125 ben 10 kiló sokat számít. De nem vitázok :D Nekem jobban bejön az R125
héééé, hali srácok, csak olvasgattam a fórumot, nem hülyeség ez a 125ös találkozó, majd ha lesz, vhogy értesítsetek
inkább 125 találkozót kéne, én is már gondoltam rá
apropó...tavasszal nem szeretnétek egy fórumtalálkozót akár a cöbörösöket is belevonva a dologba?
Nálatok mit jelent az "állva hagytam."?Nem hinném , hogy a két motor között túl nagy különbség lenne...ha meg két egymással gyorsuló ember közül az egyik szarul rajtol el akkor az nem verseny...
Nemtudom miért szidják egymás gépét, őszintén szólva szerintem pofásabb motor a Yamaha de ez télleg pénzfüggő én úgy gondolom mert a kinézet, gumik, többleteljesítmény nekem is bejönne itt télleg arról van szó hogy egy 2006 os rendszámos CiBeRe 300e ft...
Én is hozzájuk járok már! Megyek is ha jobb idő lesz,feldobják a féktárcsám:)
harmatihoz kell járni, eddig mindig rendesek voltak velem
nem mer letilt:)
mikor egyik CBRes kollégának 120at mutatot a gépe nálam 110et írt az óra.Csak info:)
Nehogy ott vedd meg!Én ott vettem az enyÉm ha jÓt akarsz magadnak nem ott veszed,vagy ha mÁr ott vetted nem oda hordod szervÍzre!
Az R125 meg 140kiló
Varaderobaszott nehéz. Van vagy 150 kiló :D nem egy kategória a kettő :D
Én meg egy R125öt hagytam állva, nem is 1szer! Ez sofőr függő!
Varadero-t is biztos otthagyja, Vara nagyjából XTvel van 1 szinten
hát nemtom... Gyári adatok szerint... 124 4T-nél az R125 verhetetlen... alá is tudom támasztani 90%-ban... Szegeden tavaly nyáár vége fele... kereskedőközbe... gyorsuláson(akkor még full gyári volt a moccom)... állva hagytam egy '07-es CBR-t, és egy '07-es XT-t is, ami még hátravan egy Varadero 125, és a kis mini gixxer... bár adatok szerint a Varadero-t is otthaggya, bár ezt nem tudom 100%-ra alátámasztani, mondom a varadero-ra meg a kicsi gixi-re kiwi leszek majd még...
igen ez igaz... 6.ban 135nél gyári áttéttel nem megy sehogysem többet...
135-nél elvileg már leforogja a 6.-at gyári áttétellel.Nekem ez még nem sikerült...csak 130 km/h