Rohadjon meg az összes aki más motorját vagy bármilyen értékét ellopja.Ha az én motoromat ellopnák nem is tudom mit tennék.Pont ezért nem hagyom olyan helyen ahonnan sok időre elmegyek és nem tudom figyelni.Ettől függetlenül ez nem biztos, hogy lopott...ha meg az, remélem megtalálja a tulaj a hirdetésben a motorját és megkeresi az emberkét.De ne legyen lopott...
Ezt a motort amúgy simán forgalomba lehet helyeztetni, visszamész a yamahához ahol vették a motort és megkéred őket szépen(kis kenőpénzel) hogy állítsák ki a forgalmiját. Ismerősömék is ezt csinálták...
Nyakunkon az újév, elmult a karácsony, motoros csizmádat hagyd békén barátom! Míg újévi malaccal tömöd ki a hasad, a meleg garázsba rohad meg a vasad! Várd ki az időt én csak azt ajánlom, motorozhatsz nyáron végig az országon. Tavasszal felkötjük a motoros kendőt, így kívánok minden motorosnak boldog új esztendőt!
A www.motormatricak.hu -tól kaptam ajándékba, mert válaszoltam egy pár kérdésükre helyesen a cbr125 topicban :)
Egyébként bármikor legyártják neked is a neveddel, vércsoportoddal, szerintem olcsón megúszod. Írj nekik mailt!
Amúgy ja, kívülről van a plexin.
1. itthon vették egyáltalán
2. nem lopott, egyáltalán.
tehát nincsenek papírja, és nem is lehet rendszámoztatni. Ezért ennyi az ára. Csak tudnám honnan kerítik az ilyen mocikat, nemtán lopott?!
Ezt láttátok?
Egyébként bármikor legyártják neked is a neveddel, vércsoportoddal, szerintem olcsón megúszod. Írj nekik mailt!
Amúgy ja, kívülről van a plexin.
ITT