Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rohadjon meg az összes aki más motorját vagy bármilyen értékét ellopja.Ha az én motoromat ellopnák nem is tudom mit tennék.Pont ezért nem hagyom olyan helyen ahonnan sok időre elmegyek és nem tudom figyelni.Ettől függetlenül ez nem biztos, hogy lopott...ha meg az, remélem megtalálja a tulaj a hirdetésben a motorját és megkeresi az emberkét.De ne legyen lopott...
Mielőtt megveszi az ember csak utána jár a dolgainak....
HA
1. itthon vették egyáltalán
2. nem lopott, egyáltalán.
Ezt a motort amúgy simán forgalomba lehet helyeztetni, visszamész a yamahához ahol vették a motort és megkéred őket szépen(kis kenőpénzel) hogy állítsák ki a forgalmiját. Ismerősömék is ezt csinálták...
A kapcsolatok!
szintén:D
szemét! Én akárhányszor szólok nekik, rá se bagóznak :D
Szóval szóltam is a képesmotornak. Már törölték.
Nincs megadva elérhetőség sem. Szerintem csak kamu...
annyira senki nem hülye sztem :D
hát ha lopott, akkor ziher hogy nem magyarországi.
ha lopott elég hülye a gazdája hogy pont sportmotoron árulja mivel lopott r125-ből nem sok van
"50-es ként használható vagy pályamotornak."

tehát nincsenek papírja, és nem is lehet rendszámoztatni. Ezért ennyi az ára. Csak tudnám honnan kerítik az ilyen mocikat, nemtán lopott?!
Hello! Vett mostanában valaki új yzf-r125-öt újonnan részletre? Az érdekelne hogy kb. mennyi a havi részlet.
És ennek mennyire tuti a valóssága? Semmi elérhetőség
Nyakunkon az újév, elmult a karácsony, motoros csizmádat hagyd békén barátom! Míg újévi malaccal tömöd ki a hasad, a meleg garázsba rohad meg a vasad! Várd ki az időt én csak azt ajánlom, motorozhatsz nyáron végig az országon. Tavasszal felkötjük a motoros kendőt, így kívánok minden motorosnak boldog új esztendőt!
BÚÉK! Jövöre találkozunk ugyanitt... aztán csak mértékkel ám a piával..
Igazán NM!
thx man!
A www.motormatricak.hu -tól kaptam ajándékba, mert válaszoltam egy pár kérdésükre helyesen a cbr125 topicban :)
Egyébként bármikor legyártják neked is a neveddel, vércsoportoddal, szerintem olcsón megúszod. Írj nekik mailt!
Amúgy ja, kívülről van a plexin.
Köszi!Tudom google jó barátom Viszont olyan matricát ami a plexiden van olyan nem találok sehol.Hol csináltattad?Amúgy a plexi külső részén van?
Tubarossi

ITT