Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

véleményem szerint jól motorozok elég nehéz döntés!
felnicsíkot hol lehet kapni?
Ha nem vagy donor akkor nyugodtan megveheted az R1-et is. Azért mert 1000-es nem kell kötelezettség, hogy márpedig 200-alatt csak akkor menj ha megállni akarsz! Azzal is el lehet motorozni emberi tempóban! Annyiban csatlakoznék az elöttem szólóhoz, hogy minden fejben dől el!
de ha már csak a két R között fogsz dönteni akkor R6.Egyéni vélemény
125-ös után meredek az 1000res de talán a 600 is.Nem tudjuk, hogy motorozol így nem könnyű.Ha nem sok kilóméter van mögötted és a kilóméterekkel járó tapasztalat is hiányzik akkor még a 600 is sok de azt szokták mondani, hogy minden fejben dől el és ha hülye az ember mind1 mi az amin ül.Ha tehetném én mindig csak kicsit lépnék előre.Sztem az a legjobb ha az ember mindegyik kategóriát élvezni tudja.50-125-250-400-600-1000 én ennek örülnék a legjobban de sztem nem ez lesz...szóval a mondókám lényege , hogy ha teheted kicsit ugorj.
Helló a 125 ös motorom után szeretnék egy nagyobb gépet ugye :D és hát nekem a yamaha R szériáján kívül más nem érdekel szeretném megkérdezni hogy mindenképpen ajánljátok hogy 1000 előtt 600 ?
Nem is kérdéses!
Karácsony van jó kajával megtömve a hasam,
Kimegyek a garázsba megnézni a vasam.
Csorgatom a nyálam elmennék egy körre,
Bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
Kínomban zabálok még egy kis halat...
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a karácsony!
Ja több köze van ide az Yz-nek mint az rs-nek!
De nem is RS!
elnézted a topicot
Ez véletlenül sem Yz Topic, remélem feltűnt :)
üdv.
valakinek nicns véletlenül egy yz 125 ös crosz motorja közületek? és ha még miskolci is az jólene...
Igazából már a hideget leszarom csak ne esne...
Ilyen szemétláda szar gennyes időt Elmentem benzinkútra faszán lemostam a gépet (kb fél órát áltam sorba) és mire mondom elmegyek egy körre elkezdett esni az eső. Tolhattam be a gépet.Tudom...tudom lehetne esőbe is motorozni de...
Látom Tyt nem vagy egyszerű eset! Én raktam 3 hónap alatt 11ezer km-ert a Yamahába akkor egy futár ne mond már, hogy 4 hónap alatt 15ezret rak bele! Főleg ha pesten melózik 3-asnál feljebb nem vált!
futár, de még csak 1 hónapja van nála. Nem hiszem hogy 3 hónap alatt 10-15ezernél többet belerak. Ha egyben van, vedd meg a haverodtól!
Mivel futár volt elég sok km-er lehet már benne! Ez lényeges.
Kösz. új legyen, vagy vegyem át egy futár haveromét? Novemberben hozta ki, februárban venném át...ez olcsóbb.
ha csak melóba jársz vele, szerintem tök mind1 :))
Ha egyáltalán nem akarsz "motorozni" vele, akkor az ybr is jó, főleg hogy olcsóbb.
Hello. Tavaszra tervezem a jogsit és nem tudom milyen legyen az első mocim. Csak munkába járásra használnám. YZF-R125, YBR125 vagy YBR125 CUSTOM?
izület, hát a bőrruhában jó esetben nem fázik.
Tapadás meg pont vicces, lehet driftelni.
DE ha lenne nekem egy másik motorom (szinyó,etc) erre a célra, tuti azt nyúznám. Bár én megfogadtam h simsont soha többet, pedig évekig nagy szerelem volt :) (egy másik szinyó miatt nem akarok soha)
Az egy dolog...
izület kérdése
meg hát gumik tapadása...

De Nálam ilyenkor előkerül Szájmonka (simson) a fekete halál
Én még nem raktam el a gépet.De nem igazán motorozgatok csak A-ból B-be járok.Tényleg lehetne már jó idő.