Ha nem vagy donor akkor nyugodtan megveheted az R1-et is. Azért mert 1000-es nem kell kötelezettség, hogy márpedig 200-alatt csak akkor menj ha megállni akarsz! Azzal is el lehet motorozni emberi tempóban! Annyiban csatlakoznék az elöttem szólóhoz, hogy minden fejben dől el!
125-ös után meredek az 1000res de talán a 600 is.Nem tudjuk, hogy motorozol így nem könnyű.Ha nem sok kilóméter van mögötted és a kilóméterekkel járó tapasztalat is hiányzik akkor még a 600 is sok de azt szokták mondani, hogy minden fejben dől el és ha hülye az ember mind1 mi az amin ül.Ha tehetném én mindig csak kicsit lépnék előre.Sztem az a legjobb ha az ember mindegyik kategóriát élvezni tudja.50-125-250-400-600-1000 én ennek örülnék a legjobban de sztem nem ez lesz...szóval a mondókám lényege , hogy ha teheted kicsit ugorj.
Helló a 125 ös motorom után szeretnék egy nagyobb gépet ugye :D és hát nekem a yamaha R szériáján kívül más nem érdekel szeretném megkérdezni hogy mindenképpen ajánljátok hogy 1000 előtt 600 ?
Karácsony van jó kajával megtömve a hasam,
Kimegyek a garázsba megnézni a vasam.
Csorgatom a nyálam elmennék egy körre,
Bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
Kínomban zabálok még egy kis halat...
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a karácsony!
Ilyen szemétláda szar gennyes időt Elmentem benzinkútra faszán lemostam a gépet (kb fél órát áltam sorba) és mire mondom elmegyek egy körre elkezdett esni az eső. Tolhattam be a gépet.Tudom...tudom lehetne esőbe is motorozni de...
Látom Tyt nem vagy egyszerű eset! Én raktam 3 hónap alatt 11ezer km-ert a Yamahába akkor egy futár ne mond már, hogy 4 hónap alatt 15ezret rak bele! Főleg ha pesten melózik 3-asnál feljebb nem vált!
izület, hát a bőrruhában jó esetben nem fázik.
Tapadás meg pont vicces, lehet driftelni.
DE ha lenne nekem egy másik motorom (szinyó,etc) erre a célra, tuti azt nyúznám. Bár én megfogadtam h simsont soha többet, pedig évekig nagy szerelem volt :) (egy másik szinyó miatt nem akarok soha)
Kimegyek a garázsba megnézni a vasam.
Csorgatom a nyálam elmennék egy körre,
Bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
Kínomban zabálok még egy kis halat...
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a karácsony!
valakinek nicns véletlenül egy yz 125 ös crosz motorja közületek? és ha még miskolci is az jólene...
Ha egyáltalán nem akarsz "motorozni" vele, akkor az ybr is jó, főleg hogy olcsóbb.
Tapadás meg pont vicces, lehet driftelni.
DE ha lenne nekem egy másik motorom (szinyó,etc) erre a célra, tuti azt nyúznám. Bár én megfogadtam h simsont soha többet, pedig évekig nagy szerelem volt :) (egy másik szinyó miatt nem akarok soha)
izület kérdése
meg hát gumik tapadása...
De Nálam ilyenkor előkerül Szájmonka (simson) a fekete halál