én nyomtam még a héten, csak idő és benzin kérdése hogy mikor megyek újból. :))) Bár igazából 25 C-ra van bekarburálva a motorom, nem 0 fokra, ezért nem érdemes ilyen hidegbe hajtani.. Viszont titeket YZFR-eseket nem értelek hogy miért nem mentek :)) Semmit nem fogyaszt a vas, fenntartási költségei = 0, kurvára mindegy neki karburálás szempontjából hogy hány fok van, stb.. Én le se szállnék róla :)
Látom elég sokan téliesítettétek a motorotokat. Én személy szerint úgy teljesen sose rakom el őket, de ha mégis dec. közepéig tuti nem, mert ma is 10 fok fölött volt. Amúgy nem tom miért írtam le, de jól esett.
nekem is bekerült a lakásba....
de a vendég szobába
Én sem bírtam felhozni az emeletre
de olyan jó illat van a szobában :D olyan motorszag amit legutóbb január-február-márc első felében éreztem.. mikor még a tzr állt ugyanott
De rossz ránézni... azt látom h rá kell ülni és csapatni de hát még messze van az az idő
Nem értem ezt minek raktad be.
Esetleg ez nem krosszmotorra való, mégpedig az yz-re?
Érdekes lenne egy sportmotor csutkakormányára felrakni, főleg hogy fizikailag teljesen esélytelen.
Nem akarom rontani az üzleted, de jobban jársz ha vmi streetfight/cross topicba nyomod be :D:D
Semmi gond Köszi előre is a képeket, lassan akkor csak lesz belőle valami
Én is úgy tudom, hogy december 1.ig van oktatás és vizsga is.
Nem ment a jégen megfordulás? Vagy túl jól sikerült! Mekkora puhány vagy!
Télen nem lehett vizsgát tartani azaz dec. 1.-feb. 29. azzon kivül, ha jó az idő írni kell egy kérelmet és lehett, amúgy nem sikerült sajnos, durva hibát vétettem 500m-el a vége előtt, olyan kurva ideges vagyok pedig megvan már a B is oszt mentem volna az okmány irodába kurva életbe.
Tyt nek igaza van!
Hát hogy hivatalos forgalmi vizsgád a Magyar Köztársaság területén nem lesz Neked az kurva *sten....
esetleg valami szimulator vizsga?
Megkérdeztem az oktató barátomat es csak mosolygot rajta..
Lehet valami csókos gyerek és neki külön bizottságot állitanak fel egy külön pályán , külön ?országban?.. satubbi satubbi..
Enyém motor is szobában telel.. igaz ott csak olyan 18 fok van allandó de.. az is megteszi
Kellemes telelés és ünnepeket mindenkinek..
ivanghost , akarhanszor ránézek amotorra mindig ott van hogy csinaljak neked képet..
de most hétvégén megcsinálom.. megígérem
a trafókrol nem tudok képet csinálni mert elvannak rejtve az idom alatt.. csak a kábelek 1 ik részéről és a xenonégőről tudok.
Bazzeg legalább lemoshattad vna! Nekem is kinn van a gépem a fagyasztó mellett! :D Az legalább nyom ki egy kis meleget és nem lessz minusz a helyiségbe. :)
áruld már el hogy van ez, én úgy tudtam okt30 az utsó motoros vizsga napja. Rosszul tudom, vagy Nálad vmi speckó eset van? Azért kérdezem mert tavaj okt30án raktam az Ak-t, és ha jól tudom 2 évnek kell eltelnie a vizsgák között. Viszont ez nálam necces, mert az utsó vizsganapon vizsgáztam, tehát lehet tolódik 2010 tavaszára a dolog. Szóval hogy is vanez?
A motor nem fog elolvadni, de a szobád fel fog így melegedni? Amúgy lefosnám a bokám, ha nekem is a szobámban lehetne a motor, csak valahogy nehéz lenne felhozni az emeltre
Egy Yzf r125 tulajdonostol szeretnem megkerdezni hogy a hatso ules helyere kaphato e idom resz (egy uleses legyen)
Koszonom a valaszt
de a vendég szobába
Én sem bírtam felhozni az emeletre
de olyan jó illat van a szobában :D olyan motorszag amit legutóbb január-február-márc első felében éreztem.. mikor még a tzr állt ugyanott
De rossz ránézni... azt látom h rá kell ülni és csapatni de hát még messze van az az idő
Esetleg ez nem krosszmotorra való, mégpedig az yz-re?
Érdekes lenne egy sportmotor csutkakormányára felrakni, főleg hogy fizikailag teljesen esélytelen.
Nem akarom rontani az üzleted, de jobban jársz ha vmi streetfight/cross topicba nyomod be :D:D
van egy kormányszivacsom eladó, ha érdekel vkit...egy ezer forintocska lenne az ára...
t:70/3916937
Én is úgy tudom, hogy december 1.ig van oktatás és vizsga is.
Nem ment a jégen megfordulás? Vagy túl jól sikerült! Mekkora puhány vagy!
Hát hogy hivatalos forgalmi vizsgád a Magyar Köztársaság területén nem lesz Neked az kurva *sten....
esetleg valami szimulator vizsga?
Megkérdeztem az oktató barátomat es csak mosolygot rajta..
Lehet valami csókos gyerek és neki külön bizottságot állitanak fel egy külön pályán , külön ?országban?.. satubbi satubbi..
Enyém motor is szobában telel.. igaz ott csak olyan 18 fok van allandó de.. az is megteszi
Kellemes telelés és ünnepeket mindenkinek..
ivanghost , akarhanszor ránézek amotorra mindig ott van hogy csinaljak neked képet..
de most hétvégén megcsinálom.. megígérem
a trafókrol nem tudok képet csinálni mert elvannak rejtve az idom alatt.. csak a kábelek 1 ik részéről és a xenonégőről tudok.